Älghälga!

I helgen är det marknad i Svenstavik. Älghälga! Som den så fint kallas helgen innan kaggen börjar.

Det brukar inte vara så bra, inte de senaste åren i alla fall men det blir alltid att vi far dit en sväng och så även i år.
Det stod att det skulle vara 40-50 knallar på plats och även om jag tvivlade så fanns det ändå hopp... men inte var det ens i närheten i antal :(... Synd tycker jag.

Jaja, vi var där i alla fall, gick runt och kikade, spenderade några hundringar och åkte hem.

Gjorde sällskap men Angelica och Robert samt Annica och Victory. Träffade på mamma, Tina och Märta, Tina gjorde oss sällskap och mamma vek av ganska snart då hon skulle iväg på cruising på "Great lake run".

Barnen åkte en karusell och Meja köpta örhängen, mamma bjöd oss på munkar och Jonna var med Nikita, hon åkte med henne dig och på så vis fick vi andra plats i bilen och alla kom iväg :).

Göran är chaufför ikväll och jag har fördrivit kvällen med barnen.
Kombinerad kvällsfika och middag inform av hemlagad rabarberkräm som jag kokade i förrgår och smörgås. Sen blev det till att fixa på pyjamas och borsta tänder innan städnings av rum och läggdags.
Jonna, Meja och Nikita fick kika på film i Jonnas rum, Meja ska sova med Casper som precis gick och lade sig och de andra snusar gott i sina sängar. Den enda som jag tjurig att få isäng var Towe som sovit i bilen på vägen hem.

Har hunnit hänga tvätt och avnjutit lite fika med Casper, eldar lite i kaminen och hör hur Theo kromsar i sängen, tro om han vaknar och vill ha lite tutte snart!?

Ska snart lägga mig, men det är skönt att njuta av lugnet en stund. Kanske lyxa med en chokladbit?

Theo mådde gott i vagnen idag i alla fall <3 puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus