En heldag i Brånan!

Efter en lite senare frukost än vi tänkt (mammans dåliga humörs fel...) så åkte vi strax efter 11.00 mot Brånan för att hälsa på Tina och Märta i deras nya hus, Magnus jobbade...
 
Göran hade lastat bilen med både gräsklippare och röjsåg, Tina såg ganska förvånad ut när hon hörde det börja brumma bakom huset ;P... Casper klippte gräset och Göran började röja i hundgården där gräset/ogräset var över en m högt (skulle jag tippa på).
 
Barnen lekte ute och Theo fick låna liggdelen till Märtas vagn, dock fanns inte själva chassit på plats men soffan i köket dög mer än väl hela dagen :).
 
Jag och Tina var både inne och ute, servade barn med vatten, plockade lite här och där, lagade lite lunch, matade Theo, bytte blöja osv...
 
Angelica och Robert kom också förbi en sväng men åkte vidare för en träff med Liams farmor. Mycket att hinna med när man är liten och nyfödd, många som vill träffas och snusa :). 
 
För Theo är det inte lika ruschigt så både farmor och momma är ute och ränner/reser, men det kommer!
 
Tina plockade fram Märtas lilla badpool så barnen kunde svalka sig, inte kanske bästa förutsättningen med nyklippt gräsmatta!? Men vad gör väl det, de hade roligt och blev svalkade.
 
Timmarna gick ganska fort och vips var det kväll och dags att åka hem.
Caper hade lite ont i händerna efter gräsklippningen och Göran var rätt mörbultade efter alla timmar i hundgården han också.
Vovvarna fick inviga gården med sällskap av Göran och Tina och det gick superbra som jag förstod det! Efter en stund kunde de lämnas själva och verkade trivas jätte bra :D.
 
Barnen fick lite smörgås innan hemgång, jag packade allt som skulle med hem, inte lätt att hålla reda på allt i ett litet flyttkaos men jag lyckades samla ihop allt, Däremot så lyckades jag glömma en hel påse men grejer så Tina, Magnus och Märta får lov att svulla smörgåsar några dagar då jag köpt med mig extra bröd som jag tänkte ha typ i morgon ;P... Tur det finns mer på affären :D.
 
Väl hemma så nattades alla barn och nu har jag slappat i soffan någon timma, myst och matat bebis som nu sover i sin säng.
Tänkte försöka lägga mig själv också i tid, eller tidigare än vanligt i alla fall så kanske morgonhumöret är bättre i morgon!? Hoppas i alla fall :).
 
Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Lina 6 barnsmamma

Vilken häftig upplevelse att föda på samma dag;)
Tyvärr funkar inte länken för mig;(

Svar: Ja det var faktiskt ganska häftigt :) nu har jag gjort om länken så den ska funka :)
Kimsan

2013-08-04 @ 20:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus