Hjälp! Har lite problem!

Jag upptäckte precis att när jag svarar på kommentarer så syns de inte under kommentarer... upptäckte felet och det är pga att texten är svart precis som bakgrunden... nu är bara frågan hur jag ändrar!? Höll ju på och pillade med designen för typ ett år sen (om inte mer) så jag minns inte vad allt är till osv... någon som kan hjälpa mig!?
 
Tillsvidare så går kommentarerna att läsa om man markerar fältet nedanför kommentarerna som jag svarat på, ett mer eller mindre stort mellanrum så syns svaren :).
 
Tack på förhand :)

Kommentarer
Postat av: Lina 6 barnsmamma

Bra att du har kommit på vad felet var. För mig hjälper det tyvärr inte att markera för att läsa svaren kanske funkar från datorn det har jag inte provat men från mobilen går det inte för mig. Jag får snällt vänta tills problemet är löst. Tack för en fin blogg den är jätte rolig att läsa. Gillar dina recept som du lagt ut du får gärna dela med dig av flera. I våras gjorde jag en choklad chip cookie ( något liknade hette dom iaf)som du la ut recept på dom ska jag baka i morgon dom vart jätte goda ungarna älskade dom oxå vilket är ett plus, blir så mycket gnäll när man bakar något dom inte gillar;)

2013-08-10 @ 20:29:38
Postat av: Hege

Hvor bra at du fikk det til. Jeg ser jeg kan markere nå som jeg viste at du hadde svart, men hadde ikke tenkt på det før. Og nå fikk jeg plutselig mail også at du hadde kommentert på noe jeg skrev. (sjekket spam og der lå det selvsagt noen slike meldinger til meg ... )

Ja ja sånn kan det gå.

2013-08-11 @ 21:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus