I tidningen!

När jag och Angelica låg på BB så blev vi intervjuade av tidningen :)
 
Tidningen ville skriva om varför Östersunds BB/Förlossning/Gyn är och fungerar så bra;
 
Klicka på länken; 
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.6134320-har-ar-arbetsmiljon-inget-problem
 
Och då ville de även intervjua någon/några av de nyförlösta mammorna för att få deras syn på bemötande och upplevelse och då tyckte chefen att vi var så glada och positiva så hon ville absolut fråga oss om vi var intresserade att ställa upp :)
 
Sen kanske själva sammanträffandet var en bidragande orsak också!? Inte så att det händer ofta att två nära vänner hamnar på förlossningen och föder barn samma dag med endast 1 timma och 19 minuters mellanrum samt pga platsbrist erbjuder sig att dela rum ;P...
 
Det roliga var ju att vi skojat om det hela och faktiskt sagt att om det mot förmodan skulle bli så så skulle vi fråga ifall vi fick dela rum så att det inte skulle bli så långtråkigt :)
 
Kändes lite pirrigt men ändå en rolig grej och faktiskt så har jag bara bra upplevelser från bemötandet och arbetet runt mina förlossningar. Man blir ju mörkrädd ibland när man hör hur andra haft det på andra ställen!
 
Klicka på länken; 
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.6134325--personalen-ar-sa-man-att-det-ska-kannas-bra-
 
Bilderna kanske inte blev de bästa kan jag tycka men det ä nog inte så lätt att fota i ett så avlångt rum... de hade ju iofs kunnat fixa en bättre konstallation om de velat ;) men det duger :D.
 
Var tycker ni?
 
 
Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus