Mobilen är klar!

Gjorde klar den innan jag hade tid att åka in till förlossningen den där natten när Theo kom :).

Djuren var klara innan men jag monterade och satte dig ringarna som kommit med posten.

Så här blev det;


Kommentarer
Postat av: Harriet

Hej! Jag hittade till din blogg genom en annan storfamiljsblogg och har följt den nu ett tag. Vill bara berömma dej för vilken himla duktig tjej du verkar vara. Så ung, och alltid omgiven av din stora barnskock verkar du fixa allt utan problem. Du bakar och syltar, stickar och åker på badutflykter med hela hopen och en nyfödd dessutom. Du är en fin förebild för andra mammor som blir låsta till vardagsrumssoffan i och med att de få en baby, och tror att det måste vara så. Fortsätt lika bra, jag kommer titta in och läsa och inspireras av dej i fortsättningen åxå! MVH Harriet.

Svar: Hej Harriet!Oj vilken massa fina ord du skriver, jag blir ju alldeles rörd!
Jag gör mitt bästa såklart och vissa dagar kan såklart vara jobbiga men man får göra det bästa av nuet :).
Jag är inte en sån person som kan sitta stilla och bara göra ingenting, vill att det händer saker hela tiden men ändå i lagom takt.
Känner att det var länge sen jag bakade och saknar det men nu när skola och dagis börjar igen och man får lite ordning och reda i rutinerna igen så lär det nog bli mer av det :).
Tack så mycket för att du delar med dig av dina positiva tankar och att du inspireras av mig! det kommer jag att leva länge på :)
Kimsan

2013-08-09 @ 11:49:19
Postat av: Sandra

Vad fint det blev!

2013-08-09 @ 14:17:06
URL: http://www.petfectbynature.blogg.se
Postat av: Lina 6 barnsmamma

Vart kanonfin ;) vart Såå sugen på att virka nu när jag såg din fina mobil började på en filt med mormorsrutor när minstingen låg i magen den vart aldrig färdig kanske ska ta fram den nu hihi. Du pimpade buggan riktigt fint tycker jag.

Svar: Ja det är roligt att ha lite projekt med små handarbeten, jag gillar att skapa :).Har också börjat på en filt men vet inte om den någonsin blir klar... den är inte så fin då jag bara tagit restgarner och då känns det inte tillräckligt motiverande att få klart den ;P.
Ja jag är rätt nöjd över hur vagnen blev, så roligt att man kan pimpa och piffa till så den blir lite personlig :)
Kimsan

2013-08-09 @ 20:16:57
Postat av: Lina 6 barnsmamma

Kan inte läsa dina svar;( får ett mail om att du har kommenterat mitt svar och en länk hit till din blogg men jag ser ingen kommentar;( jätte tråkigt tycker jag är det något du kan fixa?

2013-08-09 @ 20:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus