Smidigaste nattningen på lääänge!!!

Jag kan knappt tro det!
 
Dagen började ganska sent, eller barnen var uppe tidigt och jag låg kvar i sängen och mös med sovande Theo ganska länge då vi åt tidig lunch istället för frukost då dagens planer var att åka till Brånan och hälsa på Tina & co.
 
Efter lunch städade barnen rummet, alla fick på sig kläder, borstade tänder och ja vi gjorde oss klara för att åka helt enkelt och vi var inte iväg förrän 13.20 ungefär! vet inte vart tiden tog vägen!? Å andra sidan så stressade vi inte heller :)..
 
Vi kom dit, Göran fortsatte vidare till Svensta för att hälsa på Robert.
Barnen lekte, Märta sov ute i vagnen och gjorde så hela tiden när vi var där... passade på att ta en långsovare när kusinerna är på besök ;P. Men det blev en lång dag för henne igår då de var i stan hela dagen och shoppade samt flyttstädade lägenheten så det är förståeligt.
 
I alla fall så bjöds det på fika och middag, jag hjälpte Tina med disken fast jag absolut inte behövde men jag övertalade Tina :).
 
Strax efter 18.00 kom Göran och hämtade oss och efter lite prat och inpackade av ungar i bilen så kom vi iväg 18.20.
 
Jonna höll igång med sång där bak hela vägen hem så ingen lyckades somna :D det var toppen!
 
Så till nattningen!
 
Göran bytte om och tog med sig Casper till bandyn som börjar 19.00 så nattningen fick jag sköta själv denna kväll :).
 
Vi borstade tänder och tog på pyjamas, inte helt frivilligt från alla håll men det gjordes utan större motstånd.
Alla kissade och gick till sina sängar, vi fixade välling och under tiden Ninni och Towe åt sin välling så sjöng jag en liten stund, pussade godnatt och tänkvärt efter dagens som faktiskt gått i skrikets och bråkets tecken mellan syskonen, klockan var nu 19.10.
Jag sade som jag alltid gör att nu ska ni vara tysta och sova och sen har det inte hörts ett knyst där inifrån :O!!! jag kan knappt tro det själv! Innan 19.30 så sov alla, vågade nästan inte gå in och kika, tänkte att när som helst så ropar någon eller så kommer det tassande fötter, men inte!
Jag hann under tiden jag väntade gå och kissa, klippte och filade naglarna samt målade på ett lager topplack och förväntade mig som sagt att när som helst bli ropad på!
 
Så efter en dag när så gott som alla barnen klev upp strax efter 07.00 och sen har det varit full fart med lek blandat med skrik och bråk hela långa dagen så var de ganska slutkörda!
Hade absolut inte väntat mig det då det varit ganska många kvällar nu med tröga och sega nattningar, eller inte själva nattningen men det har ibland tagit flera timmar för vissa av dem att komma till ro och somna.
 
Nu grymtar Theo så det är väl dags för honom att få på pyjamas och bli lite ompysslad nu :).
 
Sammanfattningsvis så har denna dag varit väldigt bra trots att barnen levt rövare med varandra och inte lyssnat så bra alla gånger :D.
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Lina 6 barnsmamma

Visst är det skönt när nattningen funkar och man slipper tjaata. Min 3 åring har en period nu där jag måste sitta och hålla honom i handen för att han ska kunna sova det är ingen hit man blir ju lite låst hoppas det går över snart.

2013-08-10 @ 20:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus