11 månader!

Shit!!! Tiden bara springer iväg, precis som den gjort sen jul tycker jag... Det hinner knappt bli måndag så är det fredag igen :).

I alla fall så har Ninni hunnit bli 11 månader! Snart fyller hon år, hela 1 år!!!
Hon började krypa för inte så länge sen och upptäcker mer och mer, tar sig för att utforska och prövar olika ljud och ord.
OJ är det senaste och det säger hon mest hela tiden känns det som och titta är också poppis.

Vi var iväg och vägde henne samma dag som jag skrev in mig hos BM och (8/2) och då vägde hon 9100 g och var 71,5 cm lång, hattmått 46 cm.

Sen blev hon ju tussig, snorig, fick lite hosta och hög feber i några dagar :(... När man har mellan 39.0-40.0 grader i temp så är det inte lätt att vara liten...
Både hon och jag sov som krattor ganska många nätter men nu är vi på banan igen och hon sover ca 10 timmar/natt och oftast utan att vakna :). Vill lägga sig senast 20.00 och vaknar då vid 06.00...

När det gäller att sova dagtid så är hon trött någon gång mellan 09.00-10.00 på förmiddagen och sover då 3-5 timmar, ofta 4 eller länge.

I torsdags var vi och storhandlade, vi hade Towe och Ninni med oss och Ninni tyckte det började bli tröttsamt efter ungefär 2/3 av tiden. Då hade hon kikat runt, filosoferat och dragit av sig strumporna, gnällde någon minut och sen slocknade hon ;)

Vår lilla Ninni börjar bli stor, även om hon alltid kommer att vara vår "lilla Ninni" <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus