Fredag!!!

Äntligen fredag! Som förhoppningsvis blir lugn, förmiddagen spenderar vi inne i värmen men efter lunch blir det en tur till Svenstavik.

Inskrivning hos BM (bara 7 veckor för sent) hoppas även kunna få tid för vägning och mätning av Ninni och Towe och sist men inte minst en tur på Dollar för lite av varje.

Termometern ute visar på -19 grader så det blir som utlovat en kall helg, med eller utan den utlovade solen får vi se :).

Klockan är inte ens 08.00 och ändå känner jag mig rätt så utvilad trots att Ninni sovit/tuttat med mig sen strax efter 02.00, hon måste ha somnat någon timma lite här och där ;P och det är jag glad över!
Jag klagar egentligen inte men det är bara det att jag helt enkelt inte är van att behöva vara vaken på nätterna för alla barn har sovit så bra! Vist har det hänt att de vaknat och vill tutta men då har de snällt somnat om efteråt :). Ninni hon snuttar hellre på tutten i flera timmar än att byta till tummen... Alla andra har ju haft napp så jag tror att det kan vara den största skillnaden.
Jaja, sova hinner man göra så småningom :).

Det är tyst och lugnt här hemma, 4 barn kikar bompa och Jonna leker med Ninni inne i barnens rum och då passar jag så klart på att bara sitta ner en stund!

Snart ska jag klä på mig, borsta tänderna, ringa BVC och sen gå ner i källaren och elda. Bäddat alla sängar har jag redan gjort :). Ja Casper och Jonna bäddar sina själva men här nere är det 6 st sängar till ju ;) härligt!

Vika en del tvätt ska jag också göra, bara två maskiner dock :) sen ska jag även försöka tvätta någon maskin.

Till middag blir det kycklingwok och senare ikväll Gladiatorerna, det var väl egentligen de planer som jag har för dagen... sen blir det ju såklart en massa annat också men vad kan man inte alltid veta i förväg ;).

Nu blev tydligen bompa tråkigt för nu är alla inne i barnens rum och det diskuteras ganska livligt om vad som ska lekas, alla vill bestämma!

En nakenfis kommer springande :), Towe har klätt av sig pyjamas och blöja så det är väl bara att avsluta här och ta tag i verkligheten igen :).

Ha en bra fredag alla där ute :) och en fortsatt trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus