Helgen... och lite till...

Lovade ju att jag skulle uppdatera om helgen så fort den var slut... men jo tiden går så fort, det är redan onsdag!!!
 
Förra onsdagen, för en vecka sen ganska precis så bakade jag scones till kvällsfika :) det kan vara riktigt gott någon gång ibland.
 
I alla fall så börjar vi med torsdagen då Göran åkte in till stan tidigt som vanligt, han skulle köra upp vid 11.00 men hade lite körning inbokat innan.
Jag lämnade barnen på dagis vid 09.00 som vanligt och sen åkte även jag, Ninni och Towe mot stan, vi skulle mötas upp när Göran var klar och passa på att storhandla innan helgen. Men först stannade vi till hos helena en stund :) alltid lika skoj även om det tyvärr inte blir så ofta :(.
Göran klarade uppkörningen!!! Vi firade med pizzalunch innan handlingen.
Handlingen gick snabbt och smidigt, ingen avstämmning och vi blev inte ruinerade :D.
 
Fredagen kom och Casper var fortfarande hemma och sjuk, han prövade gå på onsdagen men han var inte tillräckligt återhämtad så det blev bara jobbigt...
Eftersom han var hemma så började vår helg redan på fredagen! Det var fint väder ute så vi gick ut efter frukosten, ja solen sken inte direkt hela tiden men det var runt 0 grader och blåste inget.
Resten av dagen tog vi det mest lugnt och på kvällen blev det Gladiatorerna, chips och ostbollar innan barnen stupade i säng.
 
Hilma fick en liten skråma på fingret och var lite halvt förtvivlad över att hon inte fick/behövde något plåster :(

Meja satt och mös med mig en stund och då passade jag på att ta lite bilder, bildskön dam detta!
 
Melvin vill så klart också bli fotad :)
 
Jonna visar upp sitt strutssnöägg som hon gjort... fantasi kan ju vara bra ibland :)
 
Towe ville helst inte vara med på bild denna dag... denna var den bästa jag fick till genom att lura henne lite ;) därav demma förvånade blick...
 
Fler snöstrutsägg som tydligen skulle åka pulka på led...
 
Jo just ja, på eftermiddagen bakade jag lite tekakor :)
 
Lördagen spenderade vi också ute på förmiddagen, bra att börja dagen med att barnen får leka av sig speciellt med tanke på att kvällen med Melodifestivaln skulle bli lång.
Denna dag åkte barnen tefat ned för Toyotan, har man ingen bra backe så får man fixa en :)
 
Casper hade önskat att vi skulle köpa makrill när vi handlade och just denna dag fick han en efterlängtatd makrillsmörgås till frukost, eller han åt nog tre :)
 
Pulkbacke ala hemmabyggd :)
 
Alla barn (utom Ninni) åkte i tur och ordning, till och med Towe vågade utan problem! Det hade jag inte helt klart räknat med...
 
Sen påstod Jonna att Moffa lovat att de fick vara på hans bilar och leka... efter en liten stunds skoj så var den tråkiga mamman tvungen att be dem kliva ner... de gjorde det rätt självmant när jag sa att de var tvungna att ta av deras egna sparpengar för att betala ifall något skulle gå sönder!
 
Sen blev det söndag och vi väntade främmande :) Angelica och Robert skulle var lediga och Göran bjöd hit dem på middag! Alltid lika roligt :D.
Men dagen började i alla fall lika som de två föregående, vi gick ut efter frukost!
Jag tog med mig Hilma och Melvin på en promenad till Grindes, det var ingen rlig tur då det var moddigt i de ojämna och ganska höga kanterna av vägen...
Barnen lekte som bäst denna dag, i fredags hade de lite svårt att komma på vad de skulle göra, på lördagen gick det bättre och så bäst på söndag.
Stackars Hilma som skulle åka ner för Toyotan som dagen innan och inte tänkte på att Angelica parkerat bilen framför, hon åkte rakt in i bilen och slog näsan och kinden :(... men det gick bra, inte alls så farligt som det faktiskt kanske låter!?
 
Barnen hjälpte pappan att plocka i garaget... roligt att plocka verktyg och annat från golvet :)
 
Hilma var den som tröttnade först och gosade med vovven i stället :)
 
Till middag blev det Kassler med ananas och till efterrätt blåbärspaj! 
 
Helgen inte haft så speciellt långa sovmorgnar då Ninni vaknar ganska tidigt, typ runt 06.00 och då vill hon ju inte vänta alltför länge på frukost... men det har ändå varit bra för då har dagarna kännts mer meningsfulla även om vi kanske inte gjort så överdrivet mycket...
I alla fall så har detta resulterat att mamman och pappan varit ganska slut på kvällarna... sen blir det ju inte bättre av att jag sist men inte minst också drabbades av denna förkylning... ingen direkt feber men typ 50 liter grönt snor och lite hängig och orkeslös...
 
Ja det var lite av helgen det och jag är fortfarande snorig, Jonna och Casper också men det är i alla fall på väg åt rätt håll tror och hoppas jag :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus