Avslutar med starten av familjen annorlunda!

Då var denna dag till ända, avslutade med säsongsstarten av familjen annorlunda sen fick barnen krypa isäng :).

Fick inte gjort det jag tänkt idag, märka kläder och vika tvätt får vänta tills i morgon... Istället bakade vi tårta, tog det lugnt och firade pappan när han kom hem :).
Meja hjälpte till med baket och avslutade med det stora och ansvarsfulla uppdraget att slicka bunke och visp (K-spade) :)

Middagen var klar när Göran kom hem, vi åt och sen skickade jag honom in i badrummet för att duscha 4 av barnen under tiden som jag fixade en tårta av tårtbotten :).

Fyllningen bestod av chokladpudding och marsankräm, dekorationen hjälptes jag och Meja åt med. Tittar man noga så ser man att ljusen på tårtan bildar siffrorna 31 :).

I väntan på Familjen annorlunda så röjde jag kaoset i köket, blir lite extra när man bakar och inte ligger i för att hålla undan hela tiden ;P... Nu är bänken tom, ren och fin!

vad tyckte vi då? Om årets familjen annorlunda alltså... Jo två av familjerna känner vi ju igen sen förut och dem gillar jag! Den nya familjen var svår att sätta fingret på, rätt flummiga som någon sa... Undrar just vad de har som inte vi har då det tydligen var de som tog vår plats :) vi var ju med ända tills sista uttagningen :O... Och de ville gärna spara oss som tänkbar familj till kommande år så vi får väl se vad som händer :)...
Alla familjer har ju sin charm :D

Ny dag i morgon och då blir det dagis för tre av barnen, de var ju lediga hela förra veckan pga alla minusgrader under -25!!!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: madelein - sexbarnsmamma

Grattis!
Jag har med kollat idag :-)

2013-01-28 @ 22:32:50
URL: http://madelein.se
Postat av: Åsa

Kikar in, fin blogg, mysigt med många barn

Svar: Ja det är ju det :) såg att du också har ett gäng :)
Kimsan

2013-02-01 @ 19:22:41
URL: http://asahjelm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus