Julen är borta!

Idag efter sen frukost så städade vi bort julen, mest Göran som plockade undan julgraner med hjälp av barnen som också städade sina rum.
Jag fick hjälp att byta lite gardiner innan Göran tog med sig barnaskaran ut, Ninni sov redan i vagnen och Hilma hade 38,8 i temp så hon fick vara inne. Hilma somnade på kökssoffan så jag bar in henne i sin säng där hon sov under tiden jag städade hela huset!
Efter några timmar hade jag bytt gardiner i ytterligare två fönster, dammsugit och torkat golven samt städat badrummet. Hilma hade nu vaknat men kände sig inte alls piggare, de andra grillade korv ute men hon ville inte gå ut :(. Hon fick Alvedon och sen lade hon sig på hallmattan och kikade när jag städade badrummet.
Jag klädde på mig och gick ut, jag skulle snabba mig om jag ville hinna grilla någon korv innan elden slocknade helt... men Hilma hon ville stanna inne, gick så småningom och lade sig i sin säng och sov en stund till.

Nu har vi varit inne en stund och Hilma är mycket piggare :) Hon sitter här vid köksbordet med Towe och Ninni, äter hamburgerbröd (fanns inte korvbröd) som blev kvar efter grillningen, hon har messmör på och dricker saft till.

Casper och Göran åkte bort till hockeyplanen en sväng, de måste ju provåka den fina isen som de fått till i år :) privatpersoner här i byn som engagerat sig för barnens skull och det uppskattas!

De andra tre barnen leker uppe, huset är nystädat och barnen är peppar peppar glada, pigga och snälla :). I morgon stundar kalas för Towe som fyller 2 år och just nu har jag nog inte så mycket att klaga på ;), svängdas för barnen känns inte heller alltför långt bort och då håller jag tummarna för att även Ninni vill somna sött i sin säng, helst innan 21.00! Igår var hon vaken till 23.00 tror jag :/...

Towe och Hilma just nu;


Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad söta de är. Hoppas ni mår bra annars och att det är slut på magsjukan. Kram

Svar: Jo magsjukan verkar ha gått över nu och sovrutinerna börjar falla på plats igen :) i morgon är det skola men det lär ju dröja någon vecka innan man är inne i alla rutiner igen :). Hoppas allt är bra med er också, god fortsättning på det nya året! Kram
Kimsan

2013-01-06 @ 17:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus