Lååång fredag!!!

Den här dagen har verkligen varit lååång! Ninni vaknade redan 06.00 och då klev jag upp med henne, Göran som råkade sova på soffan vaknade och vi lyssnade och tittade på musik på tv:n.

Allteftersom tassade barnen upp och vid 09.00 åt vi frukost sen var det vid 10.00 dags för Ninni att sova, hon sov i över 6 timmar!!!

Tvättmaskinen har gått för fullt idag och tumlaren lika så, har bytt sängkläder i alla sängar!

Barnen har lekt tillsammans mest hela dagen,lite tid har gått åt att spela på någon telefon och surfplatta också men mest lek och därmed också en massa skrik och bråk :/... Vissa dagar är såna, den ena stör sig på den andre, den tredje och fjärde ska retas lite osv...

Pizza till middag och efter middag massdusch innan Gladiatorerna, barnen kikade och mamman och pappan bäddade rent alla sängarna.

Nu ligger alla barn i sina sängar sen 30 min och jag känner mig slut... Med lite feber till och från under dagen också så blir det lite extra påfrestande med det mesta men har tagit Alvedon med jämna mellanrum.
Det är så konstigt att en förhöjd temp med 1 grad kan göra att man känner sig helt färdig... och ibland kan man mer feber och undre ens känna av den!
Jag har dessutom låg temp, har alltid haft så om jag har någon sorts infektion/bacill i kroppen så räcker 38 grader för att jag smalända mig rätt sjuk! Alltid när jag var liten och hade 38,5 grader så låg jag däckad...

Nä magen knorrar och har gjort ett tag så vi ska väl fixa något att äta innan i alla fall jag ska inta sängen, nyduschad och nybäddad är en himla bra kombination :).

Puss puss

Ps. Hittade några bilder som troligtvis Meja knäppt under dagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus