Blöjfri dagtid!

Idag har Towe varit blöjfri dagtid i två veckor! Förutom när vi åkt bil.
Tills dagen innan hon var utan blöja en hel dag så har hon vägrat vara utan så när hon en dag gick med på det så kände jag att det bara var att köra på, och det har gått jätte bra :).

Hon misslyckades några ggr de första dagarna men nu kommer hon så gott som alltid på själv när hon behöver och säger till, många ggr går hon helt själv på toaletten också!

När det gäller nr 2 så går det inte lika bra ännu, det blir gärna i trosan då hon är van att gå undan lite när det är dags. Påminner henne om att antingen göra det på toaletten eller be om en blöja så vi får väl se hur det går, det måste ju få ta lite tid att vänja sig och så länge som hon inte är lös i magen så är det ju ingen större katastrof ;).

Är i alla fall så stolt över henne som gått från stenvägran till jätte duktig på så kort tid!

Trodde ett tag att jag skulle få bryta trenden med max två blöjan samtidigt men det ser ut att luta åt att trenden hålls!? Natten brukar gå snabbt att bli torr på så fort dagarna flyter på och funkar, men en sak i taget.

Stora tjejen har dessutom kommit in i sin riktiga första trots också de senaste veckorna... en helt naturlig del i utvecklingen, mitt älskade lilla Towetroll <3

Bilden är ca 1 månad gammal, tröttsamt att åka bil :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus