En tur till stan...

Göran hade ett möte i stan vid 13.30 så vi hoppade frukosten då alla sov längre och åt i stället en tidigare lunch innan vi gav oss iväg.
det regnade ute så vi kände att vi lika gärna kunde hänga på till stan och passa på att hälsa på hos Helena, Ebba och Lukas :).
 
Lite frisering av Helenas hår, lek för barnen och sen lite fika bestående av blåbärsmuffins som jag tog med och saft som Helena stod för.
 
Efter fika så utrymde vi lägenheten och tog med barnen till Badhusparken för lite lek, det började småregna när vi kom men det dröjde ett tag innan det började att regna riktigt... och då tog vi och avslutade lekandet.
 
På med jackor och sen en promenad upp rakt igenom staden upp till busstorget för att ta bussen till Torvalla där Göran hälsade på Evelina och Freddie.
Barnen tyckte det var spännande att åka buss, de åker ju väldigt sällan buss och har väl testat stadsbussarna 1-2 ggr förut så det är ju inte så konstigt ;).
 
När vi väl hittat fram till rätt gata och hem till Evelina så blev det lite lek, bus och kakätning innan vi vid 18.00 tiden började packa ihop oss för att åka hem.
 
Stannade i Svensta för att köpa mjölk och rejälare kvällsfika till barnen, sen hem, låta barnen fika, borsta tänder och natta.
 
Här kommer lite av bilderna som jag tog under dagen :). En dagsutflykt behöver ju inte alltid vara så avancerad...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus