Bilarna så gott som återställda...

Hämtade hem stora bilen från lack och däck ute idag, lämnade in den och hämtade lilla bilen i förrgår (om jag minns rätt!?)
Så nu är de så gott som återställda, ska bara fixa på nya däck på forden (lilla bilen) så vi slipper fortsätta köra på vinterdäcken (dubbfria).

Skönt att det snart är fixat men så tråkigt med alla dessa tusenlappar som vi fått lägga ut helt i onödan, för att någon hemsk människa/människor vill jävlas! Sammanlagt när allt är fixat kommer det att ha kostat oss närmare 8000kr plus bensin för att lämna och hämta bilarna. Så jävla tråkigt! Storhandling denna månad är bara att glömma! Vi får leva på det som redan finns i frysen. Vi lär inte svälta men det blir till att snåla och planera, ingen direkt höjdarstart på sommaren :(.

Nu är det (för länge sen) dags att sova, så vi orkar med morgondagen då jag om det är skapligt väder ska tvätta minst 4 maskiner tvätt!

Puss å godnatt, sov gott <3


Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Har missat detta helt, vad har hänt?

Svar: Gå tillbaka några inlägg, finns ett som heter "sabotage var bara förnamnet" och skrevs den 19/6 så kan du både se och läsa... :(
Kimsan

2013-06-29 @ 09:07:52
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus