Regn och rusk ute, bak och mys inne :)

Idag har varit en bra dag :) en bra dag just idag innebar att barnen lekt förvånansvärt snällt och jag har inte behövt tjatat ihjäl mig och blivit arg flera ggr :).
 
Jonna och Casper har varit på skolan, Göran har varit på träff (via ams) i Svenstavik och jag hemma med de andra 5. Vi har bakat bröd och tvättat lite, ätit frukost, frukt, lunch, spelat surfplattor och varit ute och lekt.
 
Det har blåst som attan och blivit lite regn då och då men på eftermiddagen villa barnen gå ut och jag hindrade dem inte :) knappa +12 grader men de var nöjda.
 
Middagen blev en aning jobbig för öronen då Ninni inte var helt nöjd, gillade inte maten så mycket... korv, potatis och morotsstuvning. Så Ninni gnällde och vi andra hade diskussioner om både det ena och det andra och det var inte direkt så att bara en åt gången pratade...
 
Efter middag städade barnen hur snällt som helst på rummet men sen när de skulle sätta sig och kika på bompa så flippade Melvin ur, han och Hilma sparkade på varandra i soffan, slogs och retades... spelade ingen roll vad vi gjorde så fortsatte de och det resulterade i att de fick bli utan den utlovade glassen och fick lägga sig en stund innan de andra.
 
Melvin sov i bilen på väg hem från matchen igår och hade väldiga problem med att somna och det blev sent för honom, vilket resulterade i att han inte var först upp i morse och ville sova mer när jag väckte honom.
Så nu ikväll så somnade han väldigt snabbt (efter att ha skrikit och protesterat en stund). 
Alla barn var nog ganska trötta för innan 20.00 låg alla i sina sängar och jag tror nog alla sov strax efteråt.
 
I morgon är en ny dag, Göran ska till Svenstavik efter lunch, två barn på skolan, tre på dagis och två hemma, kanske jag ska försöka hinna och ha lust till att städa och byta sängkläder i alla sängar då!? Det visar sig :).
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Linn

Här kommer receptet på kycklingpajen!
Jag har gjort den flera gånger och den är jättegod med en grönsallad till.

http://www.arla.se/recept/kycklingpaj/

Svar: Tack så mycket! :)
Kimsan

2013-06-11 @ 18:32:27
URL: http://viktigalinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus