Mamman 29 år!

...börjar nästan på att känna mig gammal ;P...

Dagen kanske inte började så bra som en födelsedag bör... Tidig morgon med lite bråkiga barn, jag fick direkt ta tag i disken som stod kvar på bänken efter gårdagens middag, fixa frukost, underhålla Ninni och elda... Men frukosten var intagen före 08.00 i alla fall :).

Resten av dagen blev lite bättre, duschade på förmiddagen, lade Ninni efter hennes tidigare lunch vid 10.30, slöade sen i soffan med Towe en stund :).

Göran fixade lunch, svärmor kom förbi och bjöd på glass och sen kikade vi på film, både mamman och pappan slumrade till ;P...

Eftermiddagen spenderade jag i köket, bakade tårtbotten och en kladdkaka som också skulle ingå i tårtan, beställning av älsklingen som undrade ifall jag ville baka :). Och när man älskar att baka är det svårt att säga nej ;).

Direkt när bottnarna var gräddade åkte middagen in i ugnen, Hawaii kassler blev det.
Efter middagen hjälptes vi åt att slänga ihop tårtan som Göran fick garnera. strax efteråt kom svärmor & Co. på lite fika :).

Göran åkte på bandy vid 19.00 och vid 20.00 var det dags att natta Ninni och kika på sista semifinalen av Gladiatorerna.

Nu sover alla barn och mamman och pappan ska snart äta lite tårta, Göran åt ingen innan bandyn och jag tog en pytte bit, den som spar han har :).

Bjuder på lite morgonmys, blommor från svärmor och tårta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus