Uppe mitt i natten...

Hej hopp... eller inte så munter just nu!? Klockan är 04.05 och jag sitter uppe och nynnar och sjunger för en Ninni som vaknade och verkar ha lite svårt att somna om...

Ninni är nu inne på sin 4:e natt att sova inne hos de andra barnen och det har hittills funkat jätte bra, sovit som en stock och vaknat glad :). Men ett bakslag eller två är väl kanske inte så konstigt!?

Tog i alla fall med mig telefonen som sysselsättning och morgonrocken på när jag förstod att det skulle dra ut på tiden... har suttit här i ca 40 min nu...

Om man ska se något positivt med det hela så klarade jag just den sista banan på en nivå i Candy crush :) en bana som jag vållat på med i över en vecka och har ödslat minst 100 liv på!!! Men nu är den klar!!! Dessvärre kan jag ine fortsätta då jag måste fråga Facebookvänner om hjälp för att komma vidare till nästa kapitel... Väldigt onödigt veta de jag vet men just nu är det det som jag har att berätta om ;P

Idag har det alltså varit söndag och den började med dundrande elefanter idag också... dock lite lugnare elefanter så man får väl vara glad för det lilla ;P... Klev upp vid 08.00 tiden och kände mig ganska utvilad, Göran hade klivit upp med Ninni innan :).

Innan klockan var 12.00 så gick vi ut i det fina vädret, Casper och Jonna hjälpte Göran att lasta släpvagnen med ved och jag tände en eld, vi hade bestämt att vi skulle grilla korv ute till lunch :D...

Meja har upptäckte att det är jätte roligt med bandy, att stå och passa bollen till varandra är det som gäller och jag måste medge att det är rätt så skoj :), så det gjorde vi en stund innan det var dags att tälja till grillpinnarna och grilla.

När korvarna var slut och veden instängd så passade vi lite till innan det var dags att gå in, Casper, Melvin och Göran var också med. Lite smått jobbigt är det för den som får stå på garagesidan för där är st rätt så halt, men det går :).

När vi kom in så började jag att plocka lite och förbereda inför kommande vecka, tiden gick, Ninni vaknade pigg, glad och utvilad och det började bli dags att börja med middagen.
Till middag idag blev det hemgjord pizza, ganska dumt att jag skriver ut hemgjord egentligen... det är ju mest eller bara sån vi äter här hemma ;P.

Vi åt och var klara precis innan bompa och sen var det bara natt ingen kvar... Den tog lite längre tid pga att Towe slocknade i soffan innan middagen... Inte så lätt för henne nu då hon inte vill och behöver sova middag varje dag... den omtalade och lite besvärliga mellanperioden.

Barnen har ju haft lite chips och godismys i helgen när det kikat på finalen av Gladiatorerna och Fångarna på fort men för oss vuxna har det inte hunnit bli något förrän ikväll :). Men jag kan ju inte påstå att det var så jätte gott... Har tappat lite av det där att saker smakar extra gott, kan känna sug efter något men ingenting smakar extra gott längre och jag vet inte heller vad jag längtar efter!? Kanske längtar efter att känna sug efter något helt enkelt!?

Magen då!? Jo den växer och det börjar på att kännas rätt rejält att det faktiskt bor någon där inne, känner av sparkar och kullerbyttor både på insidan och utsidan av magen och det är så mysigt :).
Lite jobbigt är det att jag stund is vaknar fram som en höggradig tack vare om ilningar i blygdbenet på vänster sida när jag stödjer på det benet... Men det är väl kanske inte så konstigt efter alla gravidieter!? Men i det stora hela ska jag inte alls klaga för jag mår bra :).

Nu verkar det som att hon snart somnat lilla Ninni så jag ska väl försöka smyga mig ut och tillbaka till min egen säng för att försöka hinna få någon timmas sömn innan det är dags att kliva upp och koka gröt.

Puss å godnatt mitt i natten :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus