Föräldragrupp!

Idag har jag varit på min första föräldragrupp, någonsin! Bättre sent än aldrig, kändes dock lite bakvänt att börja med barn nr 8 ;P
Skulle egentligen inte gå på denna heller men när Göran frågade om jag skulle iväg så tänkte jag, varför inte!? det kan ju vara skoj och trevligt!
 
Vi var 6 gravida kvinnor, 4 av oss hade papporna med och för alla utom mig är det första barnet :) och alla har bf inom loppet av ca 3 veckor, 11-29 Juli.
 
Hoppas och håller nu tummarna att jag kan gå och kommer iväg på resterande 3 träffar innan bebis kommer och sen får man se fram emot återträffen i höst när alla bebisar fått se lite av världen utanför magarna.
 
Träffen började 15.00 och innan den har jag/vi hunnit med att;
 
* Göran tog med Jonna till tandläkaren (i Svenstavik) för att dra en tand kl 07.50 sen gick han på möte vid 09.30.
* Jag klädde barn och gjorde dem klara för dagis, skjutsade dem och handlade lite på vägen hem.
* Jag och Towe började baka bullar.
* Göran kom hem och febrig Ninni hade saknat pappa och ville komma till honom direkt <3
* Vi bakade ut bullar, åt lunch, gräddade bullar, eldade, duschade, nattade Ninni i vagnen och hämtade barnen på dagis. Sen åkte jag mot Svenstavik :)
 
*Jag kom hem, åt middag, Jonna stack iväg på fotbollsträning, Casper åkte på träning innan middagen och sen har jag natta barn, slappat lite i soffan, plockat i diskmaskinen och sen hamnade jag här istället för att göra fika :).
 
Igår kväll tog Göran med sig Casper på bio, de kom hem sent och då hade jag redan lagt mig. Tror Göran är trött idag för han har sovit på soffan 1 timma nu, skulle se ett program och somnade efter 15 min ;) får se ifall han vill ha fika!?
 
I morgon ska jag ta med mig Jonna in till stan, vi ska tillsammans med Angelica som sällskap, äta och gå på bio, kanske hinna shoppa lite. Det var vad Jonna önskade sig i födelsedagspresent :D.
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ha en bra dag!

2013-05-24 @ 08:46:33
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus