Morsdag!

Ja det var igår och trots att familjen delade på sig så blev det en bra dag med fint väder, gott att äta och relativt glada barn :).
 
Göran tog med sig Casper, Meja och Melvin till stan på motormässan, Casper skulle sen vid 16.00 spela match och sist innan det blev hemfärd så skulle det storhandlas. 
Storhandla gör vi alltid tillsammans annars så det kändes lite konstigt att inte vara så delaktig men det gick ju toppen. Listan gjorde vi innan frukost samma morgon ;P
 
Jag tog med mig resterande bar och åkte till Svenstavik för att umgås med och fira mamma på självaste morsdag. Vi kom dit vid 10.30 och åkte hem närmare 19.00, stannade tills de andra kom från stan så samåkte vi sista biten.
 
Vi var ute större delen av dagen, var i lekparken, mötte upp My, em sväng på Ica, fikade glass och kaka på en filt i skuggan, lekte lite till, skjutsade hem Mys kanin och bur, tog en sväng på Dollar, tillbaka till mamma för att äta lätt middag bestående av tunnbrödsmörgås med ost, hamburgerkött, gurka och potatissallad.
 
Ninni var den som inte var på sitt bästa humör, sov bara 40 min ute i vagnen, en kortis till Svensta och sen hem på kvällen. Hon åt lite dåligt men drack ganska bra och sen sov hon hela natten och i morse fick vi till och med väcka henne :).
 
Väl hemma packade vi oss in, packade upp all mat, det mesta hamnade på köksbordet först, vi nattade barn, kikade en sväng på tv och sen gjorde vi sista rycket i köket och stoppade in all mat på sin plats.
 
Ja det var årets morsdag det, för oss, hur blev dagen för er?
 
Puss puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus