Regniga lakan...

Förmiddagen var varm men lite molnig, skönt tycker jag, blir lite för jobbigt med direktsol i flera timmar... Har tvättat sängkläder, blev sammanlagt 3 maskiner.
 
Efter lunchen blev det jätte varmt och stekande sol, maskin nr 2 torkade jätte snabbt och jag hängde ut maskin nr 3 innan vi gick till Svärmor för att fika.
 
När vi fikat i det fina vädret så börjar det plötsligt droppa från himlen! Vi kikar upp och ser gigantiska grå moln... Det kommer en liten skur, vi snabbar oss hem och nästan hemma så kommer en rejäl skur!
 
Göran tvättar bilen i regnet, mina lakan hänger fortfarande ute och Ninni hon vaknade av allt oljud, både regn, skrikande syskon och en maskin som sprutar vatten med högtryck (minns inte precis nu vad det heter)!
 
Och nu under tiden som jag försökt knåpa ihop dessa ynka rader så har jag fått minst 10 frågor om allt och inget + att Göran ville ha varmvatten i en hink... 
 
Det är typ alltid så att om jag väl ska göra något som jag behöver ägna all min uppmärksamhet på i någon minut så ska alla ha hjälp och fråga massor, men om Göran är upptagen med något så låter barnen honom vara ifred 9 ggr av 10!
 
Slutdeppat... efter regn kommer solsken heter det ju, så jag hoppas att lakanen torkar på och att jag slipper bli mer irriterad än jag redan känner mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus