Sommarväder!

...eller nästan, i alla fall riktig vår!
Igår var vi ute i 7 timmar(!!!), både lunch och mellis avnjöts ute i solskenet och den friska luften.
 
Isen ligger kvar på sjön fortfarande, varpå vindarna fortfarande kan vara ganska kalla så mössa, jackor och överdragsbyxor får vara på fortfarande... även fastän barnen LÄNGTAR efter att få ta av sig dem. men riktigt varmt var det faktiskt stundvis men jag hade själv också vindjacka, överdragsbyxor och mössa på så fööör varmt var det inte :).
 
Ninni var ute och lekte för första gången, jag rotade fram stövlar och en tunnare overall och hon blev så glad när hon fick inviga första leken i sandlådan :). Testade även att gunga och det var också jätte skoj, hon somnade till slut i den stackaren och jag luften över henne till vagnen där hon fortsatte sova.
 
 
 
 
 
 
 
Cyklar gör de alla för fullt, gungar, hoppar studsmatta (har bara tagit fram den gamla ännu) leker i sandlådan och är i garaget om vart annat. Tur det finns lite att pyssla med :).
 
 
När barnen lekt har jag passat på att vika lite mössor, är snart klar med nr 3 som blir Hilmas. Mejas gjorde jag igår och Melvins blev klar några dagar innan :).
 
Melvins mössa.
 
 
Även Towe gillar att gunga, hon kan sitta nästan hur länge som helst bara någon är där och puttar på lite fart då och då :).
 
När vi väl tog oss in så var klockan redan 17.30!
Jag ställde 4 av barnen i duschen och Göran lagade middag, vi var klara ganska samtidigt :).
Efter middagen var det bara till att borsta tänderna för barnen och sen bums i säng.
 
Towe som inte sovit på hela dagen var rätt redo för välling och sova <3
 
Idag är det Tisdag, det har inte varit fullt lika varmt men ändå skönt.
Meja, Melvin och Hilma var på dagis och hade tydligen tagit tillfället i akt och haft varken mössa eller jacka på sig (Meja och Hilma). Överdragsbyxorna hade de inte heller använt vilket resulterat i att Hilma hade ett hål i sina tights, mitt på knät. Har talat om för barnen att om de slarvar mer och inte gör som jag och fröknarna säger så får de vara hemma från dagis! Svårare än så är det inte...
 
Efter dagislämning så klippte jag Göran, Ninni satt och tittade på och åt kex, en bit hamnade där den kanske inte riktigt hörde hemma ;P
 
Men det kan ju vara bra att ha kex i örat ifall man blir hungrig!
 
Towe var ute själv och lekte efter lunch då jag plockade ur och i diskmaskinen, sen gjorde jag henne sällskap, Ninni sov i vagnen.
Efter drygt 1 timma började det blåsa rätt bra så då gick vi in en stund och kikade på film, hade hoppats att hon skulle somna en stund... men inte alls..
 
När jag hämtat barnen på dagis så ville Towe vara ute med de andra och sen var vi ute tills det var dags för middag.
Susanne fixade kokkorv med bröd, vi åt ilag eftersom Göran följde med Patrik på en längre biltur efter lunch och Susanne ändå skulle ta barnen till fotbollsträningen.
 
Nu väntar jag bara på att få lägga barnen så jag kan påbörja kvällens måsten... Ninni som inte sov mer än 1,5 timma idag är lite trött och gnällig...
Towe somnade på soffan efter middagen så vi får väl se om hon vill sova alls sen!? :/...
 
Ska försöka hinna uppdatera med bilder senare ikväll men publicerar nu ifall att jag inte hinner ;P...
 
Nattningen gick rätt bra, bara Towe som behövde vara uppe lite längre så strax efter 21.00 slocknade även hon efter att ha kikat när jag bäddade rent i vår säng.
 
Själv sitter jag och fika lite i detta nu, var meningen att jag och älsklingen skulle fika tillsammans men efter drygt 8 timmar i en bil och en hamburgare i Sveg innan de kom hem så var han tydligen rätt slut :), han sover nämligen på soffan...
Han var vaken tills att jag duschat men sen blev det natt, har försökt väcka honom men det går inget vidare ;P.
 
Nu ska jag bara fika klart och sen blir det sängen, bästa att försöka sova så man orkar med morgondagen :).
 
Puss å god natt!
 
Här är mejas mössa som blev klar i går kväll, fotade den i morse och Meja var nöjd med resultatet :)
 
Har under dagen kommit halvvägs på Hilmas, började igår kväll men något blev på tok så jag fick börja om i förmiddags...
 
 

Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ja höär har det med känts ssom ssommar idag. Jag har gåt i kortbyxor hela dagen :-)

Svar: Härligt! Men jag tror ni har kommit mycket längre in på våren/sommaren där nere än vi här uppe :) men den kommer nog hit också snart, den härliga värmen :)
Kimsan

2013-05-07 @ 22:11:34
URL: http://madelein.se/
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ja idag var det nog 18 grader i skuggan, solen var det högsommar i :-)

Svar: Har inte alls någon koll på vad det varit för temperatur här... hur kunde jag glömma att kolla det!? Får kika i morgon om det är fint då också... här hade vi finaste dagen igår, idag blåste det som sagt lite mer och det fanns en hel del ganska mörka moln på himlen stundvis...
Kimsan

2013-05-07 @ 22:54:53
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus