Dagen idag blev tillsammans med och hos Angelica :)

Måndag och ny vecka, känner att veckorna går väldigt fort!
 
Klev upp strax innan 06.30, kokade gröt och barnen vaknade en efter en, Ninni bjöd på en rejäl bajsblöja...
Barnen missade bussen till skolan och pappan skjutsade.
Övriga barn borstade tänder, kikade lite på bompa och lekte, jag myste ner mig med Theo i sängen efter att ha bytt blöja och klätt på. När Theo var mätt så somnade vi till båda två, lite synd bara att alla barn skulle komma in till mig varje gång de ville något i stället för att fråga pappan som satt precis utanför ;P... pappan gjorde dock sitt bästa för att stoppa dem :D.
 
Göran skulle ta lös en slang från bilen igår och den gick sönder, idag ringde han och kollade efter en ny och det fanns inne i butik inne i stan och den var tack och lov inte så fasligt dyr. Butiken kunde ha skickat den men då det fanns två olika och de var osäkra på vilken som var rätt så kändes det lika bra att åka in och hämta den.
09.30 fick jag överge myset i sängen för att hjälpa till och klä på barnen och mig själv så vi kunde komma iväg. Theo gjorde en megaspya på pappan precis innan vi skulle åka ;P...
 
Göran släppte av mig och barnen i Svenstavik hos Angelica och tog i stället med sig Robert som sällskap till staden.
Vi myste på en stund framför en film, tankade bebisar med mjölk, Angelica bakade philadelphiabullar, Angelicas mamma och pappa kom förbi, jag lagade lunch, Angelicas pappa började operation dra elkabel ut till vedboden och strax där på kom grabbarna hem och  hjälte honom.
 
Barnen ritade, åt frukt, ritade lite till, åt lunch, åt frukt, fikade kaka och ritade lite mer. Vi hade som tur var tagit med oss vagn till Ninni och den behövdes redan innan vi kom till någon lunch. Men hon gick inte och lade sig hungrig då i kom precis när R & A åt frukost så alla barn och mamman fikade lite smörgås :).
 
Vid 16.00 tiden började vi packa oss hem, skolbarnen var redan hemma, Vi kom så småningom iväg och anlände hemma vid 17.05.
Jonna och Casper hade precis värmt rester till middagen så att de skulle hinna äta innan bandyträningen som började 17.30.
 
Övriga barn fik städa ihop röran de hade ställt till med innan vi åkte och sen blev det kvällsfika, hoppade middagen så lunchen blev sen och de hann både fika och äta frukt senare.
Tiden tickade och snart var det dags att borsta tänder och natta barn. 
 
Strax innan Jonna och Casper kom hem från bandyn så gjorde Theo något som han inte har gjort ordentligt på flera dagar... han bajsade rejält, och så klart satt han i babysittern så det blev till att tvätta :) men det är ju bra att han fick bajsa så det gjorde inte så mycket.
 
Casper och Jonna fick lyxigt kvällsfika ikväll, de fick dela på lite tårta som var kvar efter lördagens kalas!
Jag började vika tvätt och sen tog Göran över när Theo behövde en extra tuttning innan han sket en omgång till, sen kunde han somna gott!
 
När lugnet lagt sig och alla barnen somnat så fikade jag och älsklingen vårrullar och grönsaker, blev väl mer sen middag än fika men gott var det och mätta blev vi.


Eldat har jag också gjort så det som återstår är bara att komma i säng, och de ni, det är inte alltid det lättaste och jag ångrar det varenda morgon när det är dags att kliva upp ;P...
 
Kanske inte så roande läsning men en ganska bra beskrivning av vår dag.
Puss puss 
 
Jo, jag höll ju på att glömma! Jag fick en förtidig julklapp också idag, Göran hade i smyg beställt nya barnvakter :D. De som vi redan har är snart slut, de har börjat krångla ibland och det är ju inte så konstigt kanske efter dagligt användande i 6 år :O!!! De vi hade heter Super Nova och de nya är av samma märke men heter...

Smart Nova så de borde vara minst lika bra :)

Natti natt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus