Föräldragrupp, lingonsylt och biskvier!

Kände mig lite rastlös idag så jag tog med mig Theo, Towe och Ninni till Svenstavik och gick på familjecentrum och deltog i föräldragruppen som jag är med i men har inte närvarat i den speciellt mycket. 
Finaste Annika såg efter Ninni och Towe under tiden som jag och Theo befann oss i rummet intill. 

Vi pratade, fikade och barnen lekte. 13.00 var det dags att åka hem och Göran hade passat på att lasta lite skrot/skräp i bilen som jag stannade och lämnade på återvinningsstationen i Brånan. 

När vi kom hem så satte jag igång och kokade sylt på 3 kg lingon som jag tog fram ut frysen i morse. Jag har funderat massor på att jag inte alls blev nöjd med biskvierna som jag gjorde i fredags natt och har fått ett annat recept som jag ville pröva men har inte haft tillräckligt med ingredienser hemma... Men nu fick jag för mig, när jag ändå var i köket, att jag delade receptet och gjorde 1/3 smet för att testa :). 
Resultatet;

Detta recept var 100ggr bättre!!!

Klockan tickade på och det blev dags att röja upp disken efter baket och syltkokningen så det gick att laga mat som Älsklingen krockade ihop idag <3 köttfärssås/röra med bönor och till det pastaskruvar. 

Efter middag fick jag ner i källaren och eldade, pappan tog ett bad med Towe och Ninni och jag röjde upp i köket efter middagen. 

Så blev det dags att natta barn som är inne i en period då det inte går att lägga sig och sova snällt direkt utan det ska krånglas och stojas lite först... men det går över :). 
Nu sover alla snällt och vi ska käka biskvier och glo på tv! 
I morgon får vi besök :). 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus