Kalas för pappsen!

Jo igår vankades det kalas för pappa, blev egentligen inte så jätte märkvärdigt men kalas i alla fall med tårta och fika samt middag. Han sa att han var mer än nöjd så då får vi väl tro på det ;P.
 
Vi tog lite sovmorgon även fastän vi hade tänkt kliva upp i tid men eftersom jag stod och bakade halva natten och köra stekte kyckling då kvällen innan så var de ingen brådska med någonting :).
Jag hade inte alls behövt stå och baka halva natten men jag kände för det och hade sällskap av både Angelica och Mikaela som kom redan på fredag tillsammans med Robert och Liam också såklart.
 
Testade chokladbiskvier för första gången i mitt liv! Blev långt ifrån perfekta, så som jag vill ha dem men de var goda sas det :)
 
 
Så gjorde jag även en plåt med philadelphiabullar, andra gången jag gjorde dessa och denna gång gjorde jag 48 hål i stället för 20. Glömde fota den så det får bli en bild på den första jag gjorde för någon vecka sen;
 
 
Tina var fört hit, hon kom vid 11.00 och pappa kom ca 40 minuter senare, barnen överraskade med partyhattar med Nalle Puh på och såna där tutor med en glittrig rulle som åker in och ut som en tunga på en groda, när man blåser i dem, som Tina hade köpt. Kaffe hade jag redan fixat så det kunde jag bjuda på ganska direkt under tiden så lade vi på grädde och garnerade tårtan som Tina hade gjort. 
 
Fylld med chokladmousse, ett lager marängbotten samt hallonlousse!
 
Diggar ljuset i mitten ;D
 
Det blev inte så många kort tagna tyvärr, var full upp med det mesta så det hanns inte med... men några blev det ;P
 
Varför ska man vara seriös!? Blir ju inte lika soligt då ;P... Kort på han som numera är 50+...
 
Det fikades, pratades, ammades, togs tupplurar, spelades tv-spel, barnen satt en stund med sina plattor, det lektes osv... dagen fortsatte och det blev snart dags att laga middag.
Vi var lite lata, stekte 2 kg kyckling, köpte två stora påsar wokgrönsaker och 3 burkar Thai curry grytbas från Uncle Ben´s och så kokade jag ris till det + att jag spädde ut grytan med 5 dl grädde.
Lyxigare än så blev det inte men det behöver inte alltid vara så krångligt :).
 
Angelica, Robert och Liam åkte iväg precis innan middagen, då de skulle få oväntat besök av långväga släkt. Tina och Märtis åkte en stund efter middagen när vi stökat undan det sista och barnens rum var städat.
Angelica var så gullig och donade med disken så fort så jag knappt hann se den, Mikaela hjälpte till med barn och bebisar och Tina fixade med lite av varje <3. Tack så jättemycket för hjälpen, kände mig inte stressad en enda minut tror jag och det är guld värt! Jo lite irriterad när barnen som åt i vardagsrummet lämnade sina tallrikar med mat och glas med vatten så att Ninni kunde söla ner halva golvet... men det var väl en droppe i havet :).
 
Sist packade pappa & co + Erik (Millas pappa) ihop sig och åkte hem till Sveg igen, och i samma veva som de gick utanför dörren så stoppade vi trötta barn i sina sängar.
Jag och Casper försökte kika på något program på tv men jag bara somnade hela tiden så jag tog mig i kragen och gick faktiskt och lade mig och sova innan 22.00 :O!!! det händer inte alls ofta...
 
Ja så allt blev han firad farsgubben, Whisky, likör och en kökssoffa rikare blev han också. Nästa år fyller jag själv jämnt! Tänk att åren går fastän man tycker tiden står stilla, men 30 år är ju dagens 20år det ska nog gå bra ;P...
 
Puss puss
 
Jo så får vi ju inte glömma Magnus den stackaren som låg hemma i Brånan med sjukdom så som feber och lite ont i stortån ;P men jag skickade med både mat, tårta och annat gott så han skulle kunna äta tills han mådde illa, dumt att slänga ju ;)...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappsen/Moffa

Tack alla närvarande för att ni gjorde dagen minnesvärd och helt underbar, jag tyckte den var suverän och det viktiga är kanske inte hur mycket och hur flott utan att rätt människor är med! Kärleken finns det inget pris på och den fanns det gott om, det var gott, trevligt och precis då bra som det bara kan vara... Synd att några saknades men kan man inte så kan man inte, och så fick jag ju ingen kram av Göran då förstås ;)

50+ då är det legitimt att skylla galenskaperna på ålder och demens ;)

Kram Kram på alla närvarande!

2013-11-18 @ 09:17:21
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus