Hilma 4år!!!

Idag kl. 17.58 för 4 år sen tittade hon ut vår underbara Hilma, efter flera timmar på kyrkis, avslutade med en extra lång promenad hem som satte igång värkarna som jag anat under dagen :). 
Lade mig på sängen och väntade för att se om värkarna gav sig, efter 20 min var kl 14.50 (ca) och det var dags att åka (10 mil till förlossningen).  
Vi parkerade en bit bort från sjukhuset (Jamtli), brist på parkering och när vi kom in var jag öppen 7 cm. Barnmorskan fick bråttom och förlossningen gick snabbt!

 I morse, när vi klivit upp och jag kramade om Hilma och frågade vad det var för dag idag så hade hon glömt att hon faktiskt fyllde år! Och så som hon längtat efter denna dag blev hon så klart överlycklig av att jag berättade för henne!

Så ett STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HILMA!!! Vi älskar dig sååå mycket <3

Dagen firades med marängswiss och kladdiga chokladmuffins. 

Följt av paketöppning :)

Som innehöll; en Barbie, kläder till Barbie samt en film om Barbie och Hilma är supernöjd!

Hilma och Melvin var på förskolan till 14.00, under tiden så bakade jag muffins med hjälp av Ninni och Towe som mest blev kladdiga om munnarna :)




Relativt nöjda var de och 47 muffins senare var det dags för lunch följt av sovstund för Ninni samt sitta ner en stund för mamman innan fixa inför kalasfika och dagishämtning vid 14.00.

Efter fikat var det utvecklingssamtal kl 15.00 för Jonna som fick massor av beröm och sen hem för att hänga tvätt och laga middag innan nattning av trötta barn. 

En helt vanlig dag med lite avvikande för kalas med gott fika och paket :)

Å vad jag älskar alla mina troll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus