Mår bra!

Idag mår jag bra!
Idag har jag fått tillräckligt mycket gjort för att vara tillfreds med mig själv :), samtidigt som barnen har varit relativt lugna och mysiga ♥.
 
Jag klev upp ganska tidigt, tror klockan var ca 07.30... Både Melvin och Towe låg i sängen med mig, Melvin kom upp med krupp i natt och hade både ont i halsen och blev rädd då det var lite jobbigt att andas... lite friskluft och ventoline så blev det bättre.
Towe hade tydligen sprungit snabbt genom tv-rummet och krupit ner hos mig ca 15 min efter Melvin sa Göran och Casper som satt uppe hala natten och spelade tv-spel ;P.
 
Jo som sagt, jag klev upp, insåg ganska snabbt att när Theo ändå vaknade och både Towe och Melvin var vakna i sängen så skulle de inte bli så lugnt och mysigt om jag kröp ner i sängen för att amma Theo som jag brukar... så jag bytte blöja och satte mig i soffan i stället, men först startade jag tvättmaskinen :).
 
När han tuttat klart var alla vakna, Hilma var den som kom upp sist. Jag bäddade ur alla barnens sängar och sen fixade jag frukost. Barnen fick välja mellan O´boy och flingor med mjölk och till det smörgås och alla utom Casper valde flingor :O!!! Själv tog jag te, Göran lät jag ligga kvar i soffan en stund innan jag var in och talade om att vi åt frukost så om han ville ha fick han komma. Han kom när vi precis hade dukat av men det går nog ingen nöd på honom då han inte är någon frukostmänniska ;P. Han plockade ur och i diskmaskinen i stället... disken från gårdagen stod kvar, jag orkade inte allt bry mig om den igår när vi kom hem efter en mysig dag i Brånan hos Tina och Märtis ♥ Tack för en underbar dag!.
 
Efter frukosten så hjälptes vi åt att städa, klockan var nu 09.00 och vi satte upp ett mål att vara klara innan 12.00 men vi stressade inte direkt så vi var helt klara vid 14.00 men då hade vi hunnit haft avbrott med amning, lunchlagande och lunchätande ;P... 
Jag bäddade rent i de mindre barnens sängar, Jonna och Casper fick bädda själva. Casper dammsög överallt (utom köket), vattnade blommorna och bar ut insamlingen till bilen där Göran tog emot sen åkte de iväg med den och sen på affären för att handla mjölk och lite annat.
Jonna dukade av bordet i köket, vek tvätt, hängde ny tvätt, rensade kattlådan och dammsög i köket, med hjälp av Ninni. Meja städade skorna i hallen, Melvin städade lite leksaker på rummet tillsammans med Hilma. Towe hjälpte nog till lite här och var så alla var inblandade och hjälptes åt. Göran skurade toan och jag fixade disken efter lunchen att jag lagt Ninni i vagnen., sist tog jag golven i badrummet, de andra hann jag innan lunch.
Alla gjorde säkert mer än det som jag nämnt men man kan ju inte rabbla och komma ihåg allt ;P. 
 
Tvättmaskinen och torktumlaren har varit igång i stort sett hela dagen, snart är alla sängkläder tvättade och i morgon blir det nog någon maskin med bara kläder.
 
Sen blev det en knapp timma över för mig att bara sitta ner, passade på att amma Theo igen, han har tuttat ganska många ggr idag, men vissa perioder behöver de ju mat oftare :).
Senare klippte jag lite, Melvin och Hilma badade, jag lagade middag, vi åt, barnen fick lite lördagsgodis (vid matbordet för att hinna ;P) klockan var nästan 19.00 innan vi dukade av, duschade resterande barn, klippte naglar, borstade tänder och nattade.
Jonna har skummspolar i håret i natt, ska bli spännande att se resultatet i morgon!
 
När alla barnen var nattade så nattade jag Theo, bäddade vår säng, fixade lite med tvätt, gjorde fika och sen satte vi oss i soffan och myste med te, smörgås och bakelse framför senaste avsnittet av "Hela Sverige bakar" (repris).
 
Vek lite tvätt innan jag satte mig här, Göran är slut i rutan och sover sött på soffan, ska försöka få med honom till sängen :). 
Nu ska jag försöka hinna sova lite innan det är en ny dag, Göran ska ha praktik och jag blir hemma med 6 små troll. Det är fritt fram att hälsa på om någon känner för det, fikabröd har jag i frysen :D.
 
Puss å godnatt, ska nog sova gott efter denna härliga söndag med nytta gjort och barn som börjat hitta igen sina öron ;P.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus