Bröllopsdag nr 9 i ordningen!

Idag är det 9 år sen vi gifte oss, nästa år är det 10 år och då ska vi väl försöka hitta på något speciellt dagen till ära!
Tack älskling för att du står ut med mig fortfarande <3
 

Just denna dag har väl varit som vilken annan dag som helst, lite extra bråkiga, skrikiga, gnälliga, trötta och elaka (mot varandra) barn men så är det ju vissa dagar och såklart just idag! Om jag inte missminner mig så brukar de dagar som man har något att fira vara lite så, man hoppas på att dagen ska bli lite extra lugn och fin just för att den är lite speciell och då blir det raka motsatsen! Livet är ju härligt!
 
Jo men i alla fall så upphörde regnet och det såg inte ut som det skulle komma något mer så vi klädde på oss och gick ut. +16 grader, blå himmel och sol bjöds det på och det fina vädret smittade av sig på barnen. Klockan var nog 14.30 då vi kom ut, jag hängde tvätt och vi var ute ganska många timmar, middagen fick vänta lite extra.
Göran gick in lite före och började med middagen, Hilma och Theo följde med in ganska snart men resten var ute ända tills maten var klar (inte Casper).
 
Middagen intogs med god aptit hos barnen som var både hungriga, glada och trötta. Klockan var efter 19.00 när vi ätit klart så nästa anhalt blev badrummet för att ta på pyjamas och borsta tänderna innan de fick lyxa till det med lite film.
Jonna, Meja och Theo kom i säng lite senare då de fick duscha innan läggning, resten av skaran tar vi i morgon.
Ninni och Towe somnade ganska direkt och resten av kvällen har varit lugnare än på länge.
 
Har återigen kommit av mig lite med bloggandet men lusten har inte riktigt funnits... sen har vi haft en omgång magsjuka också nyligen, det höll på ganska precis 1 vecka från att Jonna åkte dit tills att alla utom jag, Göran och Theo åkt dit. Dock hade vi en varsin dag då vi kände oss riktigt risiga men inget bröt ut och det gick över, Theo var lite dålig i magen men det är svårt att veta om det är pga tänderna som ploppat upp eller något annat...?
 
Åter till bröllopsdagsfirandet så tänkte vi försöka få till någonting närmare helgen, åka till stan, äta lite god mat och ev gå på bio, får se om det blir av, behövs ju anordnas lite barnvakter för det. 
Skulle vara skoj att komma iväg en sista gång innan bebis kommer och som avslut på en ganska så intensiv sommar med alla barnen och det härliga vädret, nu har löven börjat gulna, graderna har sjunkit och snart är vi tillbaka i vardagsrutinen och allt vad det innebär!
 
Nu ska jag ta min trötta karl med mig upp till sovrummet, försöka sova och ladda lite enrgi inför den sista veckan innan skolan och dagis drar igång på riktigt! De mjukstartar lite torsdag och fredag denna vecka men sen är det full fart och Towe ska när som helst skolas in på dagis också.
I morgon ska det mest troligt storhandlas, är dock inte bestämt än om vi åker allihopa eller om jag skickar iväg Göran och Casper bara!? Jag gillar ju att storhandla men det är ju smidigare om vi jag är hemma med resten skulle jag tro, fast det ska typ regna i morgon så vi får se hur vi gör...
 
Puss å godnatt på er i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus