Nu går han på riktigt!!!

Det går fort nu, han har innan tagit enstaka steg men varit "feg" och satt sig ner när han känt att han inte har något stöd. 

I söndags testade vi lite men utan större framgång, igår släppte han bokhyllan självmant och gick efter en av kattungarna. Gick kanske 5-6 steg i en halvcirkel. 

Vi satte oss på golvet och med en leksak i handen så stegade han glatt iväg 12-13 steg flera ggr, stannade till ibland för att finna balansen och sen iväg igen, inget rusa fram utan kontroll. 

Senare igår så gick han själv från soffan till datorstolen, från bordet hos Gittan och mot köket, tappade balansen efter några steg och kröp glatt resten av biten. 

Idag ställde han sig i öppningen till vardagsrummet, släppte och stegade iväg genom hela första hallen och sen en bit in i den smala hallen, superlycklig!

Det brukar ju gå fort när det väl släpper och de vågar och förstår att de faktiskt kan men detta tycker jag har gått superfort! 
Vår lilla Theo börjar bli stor på riktigt och inom en månad så lär han väl springa!? 😊

Har inte lyckats fånga honom varken på bild eller video än men det kommer väl vilken dag som helst 😉. 
Bjuder i stället på en mysig sovbild från när vi firade honom hos Tina den 31/7. 

❤️


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!! Kommer du ihåg mig? Vi gick på gläntan tillsammans 😀
Herregud, ska du få ditt nionde barn?!?! Grattis!!! Jag är jäkligt imponerad 😀 själv funderar vi på en fyra men jag tvekar lite.. Hos oss är det mycket bråk mellan barnen, känns som att alltid en kommer i kläm. Hur blev det hos er när 4:an kom? Blev det mindre bråk? Kram

Svar: Men hej!!! Klart jag kommer ihåg 😀. Hur har ni det? Här är det också bråk till och från men jag har ju i snitt 15 månader mellan mina och bara 12 mån mellan 3&4. Tycker inte bråket blir någon större skillnad med fler barn sen går det i perioder med olika faser hos barnen osv. Hur gammal är barnen? Kram
Kimsan

2014-08-07 @ 20:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus