Tiden går så fort och Lilly växer!

Veckorna går och snart har Lilly hunnit bli hela 3 veckor!!! Jag önskar att jag hade varit flitigare med att uppdatera här på bloggen men känner att jag tar en sak i taget och försöker njuta av det som faktiskt är i stället!

I tisdags så hade vi hembesök från BVC, det var Iris som kom och hälsade på, hon var för övrigt väldigt imponerad över vilken ordning vi har och hur vi ordnat det för att alla ska få plats 😊. 
Lilly växer på bra och vägde då, 13 dagar gammal 4565g, längden tog vi inte (svårt vid hembesök antar jag) så det får vi göra den 16/12 då det är dags att väga igen. 

Hon är i alla fall lika snäll som hennes syskon varit som bebis, hon äter, sover, skiter och är vaken någon kort stund då och då vår lilla Lilly som för övrigt är väldigt älskad av sina syskon (och föräldrar så klart!!!)

I morgon är det redan 2:a advent och det står inte på förrän julen är här! Jag längtar men känner ändå att tiden nästan går för fort. Har inte tänkt mig någon avancerad jul med en massa stök men den är ju ändå lite som ska hinnas med, tror jag får skriva mig en lista så jag får koll på läget! Jag gillar listor 😄

I morgon ska jag försöka hinna låta barnen baka lite pepparkakor, gjorde en deg i fredags så det är egentligen bara att värma ugnen och plocka fram deg, plåtar, kavlar, formar, lite mjöl och sen sätta igång!
Själv vill jag baka lussebullar, frågan är bara om jag ska låta barnen baka av en deg och så gör jag en helt egen till mig själv!? 😜

Nä nu ska jag skriva lite på den där listan och sen sova! Har kommit fram till att helgerna inte funkar riktigt på det vis det är tänkt här hos oss, helgerna är ju till för att man ska hinna vila upp sig efter veckan som gått men här är det nog tvärt om! Full fatt och man är helt slut på söndag kväll 😊

De tre ynskat små fisarna
❤️. 
Hoppas att Ninni och Theo inte kommer att lära Lilly allt för många av sina hyss när hon växer upp!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus