6 månader och sitter själv!

I torsdags den 30/1 blev ju dessa två killar hela 6 månader!!!
Det har jag ju redan gjort ett kort inlägg om men det gör ju inget om jag nämner det igen ;)
 
 
Tänk att det redan gått så lång tid som det ändå är, sen vi låg där på BB och undrade vem av oss som skulle föda först!

Liam var den som kom först, hela 1 timma och 18 minuter innan Theo men på samma dygn i alla fall.
 
Dagen till ära så var familjen Nilsson Mattsson här och hälsade på, de kom på förmiddagen så att Angelica och Liam kunde följa oss på kyrkis och så stannade de på middag och åkte vid läggdags, så som det brukar bli när vi umgås :).
 
 
Testade för skojs skull tidigare förra veckan om Theo kanske kunde sitta själv utan stöd och se det kunde han! Inte så pass att man kan lämna honom hur som helst och efter ett tag blir han ju trött i ryggen och vill ligga men han kan ju! Dröjer nog inte så länge innan tiden sprungit iväg igen och han kryper och racar omkring här på golvet bland sina älskade syskon!

Alla syskonen älskar verkligen sin lillebror! De bråkar fortfarande om vem som ska hålla honom men turas om även om det suras lite här och där då de behöver vänta på sin tur.
Han får gärna vara med och kika när de leker, sitta med dem i soffan och ligger han på golvet så är det alltid någon där med honom efter en stund, speciellt Towe vill vara i närheten så gott som jämt ♥.

Han är fortfarande en väldigt nöjd kille som sällan gnäller och om han gör det så är han trött eller hungrig, ev behöver en ny blöja.
 
Hans rutiner var ju en aning obefintliga, eller lite fel i dygnet efter julen men nu har det ordnat upp sig igen. Han sover till 07.00-08.00 på morgonen, äter och leker lite, sover igen vid 09.00 tiden, men bara en lite stund och sen sover han igen efter lunch då Ninni ska sova. Han har även en liten power vila vid 17.00 tiden på eftermiddagen och somnar någon gång mellan 21.00-22.00 och sover för natten.
Detta är ungefärliga tider som det brukar se ut och det kan ju så klart skilja lite mellan olika dagar...
 
Han har även de senaste dagarna fått börja smaka lite annat än bröstmjölk, jag har alltså hittills helammat honom och det känns lite vemodigt att han ska börja äta riktig mat! Vet inte varför men det är nog för att man verkligen inser att han börjar bli stor!
 
Hittills har vi testat lite gröt samt majs och potatispuré, han gillar dem båda men har bara fått 1-2 msk åt gången och bara de senaste 2-3 dagarna ungefär. Har även testat med välling två ggr men ikväll valde han att gnälla efter bröstet i stället :)...
 
Sist vi vägde och mätte var den 16/1 och då var han 7525g och 67 cm lång, det är redan dags att byta till stl 74! Jag ska bara få fingrarna ur och göra det också ;)...
 
Han älskar att gosa med sötnos också, Kissen håller sig ifrån Theo men sötnos kommer gärna nära och tycker om att bli klappad, han är faktiskt väldigt försiktig och känner mest på henne med öppna händer... Än så länge!
 
Vår älskade lilla fina, goa, söta Theo! Han ser ut som en liten gubbe med sin markanta näsa, speciellt om han skjuter ut underkäken lite också som han gör ibland, samtidigt som han fortfarande är tandlös!
Älskade lilla vän ♥ tänk va fantastiskt att kärleken bara fortsätter att växa, för varje barn man får så kommer ännu mer kärlek, inte så att jag älskar något barn mer än det andra utan mer kärlek att sprida till ännu ett barn! bara tanken på det gör mig varm och lycklig i hela kroppen!
 
Älskar verkligen min stora lilla familj med mina 8 små trollungar ♥

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej!

Jag köpte flaskorna på Lyko.se för 199kr/179kr (tror jag det var).
:)

Svar: Å tack, då ska jag kika :)
Kimsan

2014-02-04 @ 05:47:38
URL: http://viktigalinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus