Kattbebisarna...

Den 28 maj födde vår katt Kissen 3 kattungar och tre dagar senare födde vår andra katt Sötnos 5 ungar till!
 
Vi har haft dem i separata rum, i de rummen där de valde att föda sina små men senaste veckan så har det börjar bli riktigt med fart på dem, de blir ju 6 veckor i övermorgon, så nu springer de omkring lite överallt!
 
För ganska precis en vecka sen så fixade vi fram kattlådor åt dm och de fattade galoppen direkt och idag fick de mat för första gången, tog några minuter för dem att fatta att det skulle ätas men sen knaprades det på för fullt.
Vi upptäckte även att de flesta av ungarna går mer på en av kattlådorna så då gjorde vi ordning en stor och ställde så att alla får gå på den.
 
Det här är Kissen, hon som bara har 3 bebisar men igår fann vi henne såhär; här tuttar de 6 små bebisar ;P

Idag, i skenet av solen som löd in genom dörren låg 7 av 8 bebisar och sov tillsammans! Så skönt att de funnit och accepterar varandra. Sötnos kanske inte gillade det från början men hon hade väl inte så mycket att säga till om ;P.

Runt den 20 augusti kommer de att vara leveransklara och det kommer att kännas lååångt dit då det är nu som det egentligen börjar, tömma kattlåda, fylla på mat flera ggr om dagen och framför allt nu då allt spring och bus börjar!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus