Hektisk dag med skolavslutning följt av en slappardag inne...

Igår var sista dagen för barnen följt av en fin skolavslutning i kyrkan, det var massor av år sen själva avslutningen hölls i kyrkan. Jag kan tycka det varit synd då kyrkan är sen mest optimala lokalen för sång och musik. 

Dagen började ganska lugnt men det var eftermiddagen som blev hektisk, det var då allt skulle hända! Skolbarn skulle klippas, middag lagas och hinna ätas innan skolbarnen skulle befinna sig klädda och klara vid kyrkan för genrep kl 16.00!

Göran skjutsade iväg barnen, resten av barnen skulle kläs, jag skulle duscha och sen skulle vi ta oss iväg och befinna oss på plats 17.00. 
Lite besvärligt då regnet hängde i luften och stora bilen inte är hemma. Den planerade promenaden till kyrkan uteblev, Göran tog Volvon med 4 barn och jag stoppade ner Theo o vagnen och sprang iväg, hade 10 min på mig och vi hann fram precis i tid!

Avslutningen var som sagt fin. En tår i ögat när Casper praktiskt taget hoppade upp i famnen på en av sina lärare när de fick sina betyg ❤️.

Göran hade med sig systemkameran så alla bilder finns i den, tog inga med mobilen då vi satt längst bak. Och bilder efter kyrkan gick inte att få till då alla sprang åt alla håll och kanter. 

Efteråt var det den efterlängtade (för barnen) kakbuffen i församlingshemmet och det blev som jag hade förutsett, vi satt helt utspridda. Jag, Towe. Ninni och Theo satt vid samma bord som Görans mormor och mostrar så jag kunde ha koll på de minsta i alla fall. Melvin satt vid bordet bakom med farmor och resten stod/satt ute. 
Kanske skulle ha sagt till Karin att reservera ett bord till oss 😜. 

När vi fikat klart sprang Casper hem, Göran tog tre barn i bilen och jag gick med resten.
Vi hann hemm innan programmet sommarlov började och det var det viktigaste för barnen 😉. 

Väl hemma så kom Theresa med Nathalie och Molly, Nathalie skulle klippa sig innan en tripp till storstaden med en kompis. 

Barnen blev uppe lite längre än vanligt men vid 21.00 låg alla i sina sängar och vid 21.30 sova alla och då sjönk vi ner i soffan. 

Idag är det halvt storm ute, kalla nordliga vindar och endast +10 grader ute så vi håller oss inne och myser framför film i soffan. 

Nu ska vi till affären och handla lite mat inför helgen och sen hem och laga tacos. 

Trött Ninni kröp upp och somnade hos Jonna ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus