Klart fast ändå inte helt...

Vi tapetserade klart vårt sovrum i tisdags förmiddag och på eftermiddag/kvällen fixade vi till missödet med luftspalten i snedtaket. 
Vi hade valt en långrandig tapet till övriga väggar och valde ut en del av denna tapet, klippte två lååånga remsor av de längsta spillbitarna vi hade och använde som bård 😊👍. 
Vi skar ett snitt i tapeten, limmade fast det som varit liftspalten och täckte över med bården. Att en så stor luftspalt kan uppstå av att det felar på ca 1 ynka cm!!!

Det blev ju inte riktigt som vi tänkt men detta var det bästa sätt att lösa det hela på utan att behöva riva ner tapet för 600kr och köpa ny för lika mycket, vi vet ju inte ens om dt hade blivit bättre om vi gjort på något annat sätt!?

Vi är i alla fall nöjda och här kommer bilder på resultatet, ja inte det helt färdiga och möblerade men i alla fall på det färdigtapetserade:


Inte så illa va!?

I alla fall så satte vi även upp sängramen och städade av golvet innan vi gav oss, gick ner och nattade Theo (väldigt sent!) som hade sovit länge ute i vagnen och sen sov vi ännu en natt nere i barnens rum. Vi bar även upp skänken. 

På torsdag efter frukost bar vi upp själva sängarna/madrasserna/resårbottnarna men så mycket mer hann vi inte för jag följde med Susanne (svärmor) till Svensta en sväng, helt själv! Och jag sa till Göran att vi kunde fixa med hyllor och sånt senare. 

Natten till fredag så sov Melvin, Hilma, Towe och Ninni hos farmor, vi hade myskväll med de stora barnen och kikade på film. 
Även denna natt sov vi nere trots att sängen var klar att sova i, insåg att inga gardiner var uppe och det skulle blir väldigt ljust och Göran sov redan på soffan så jag lade mig i Towes säng så Theo slapp sova helt själv i det stooora rummet ❤️.

Igår förmiddag satte vi upp hyllor och sen åkte vi till Tina och blev där heeela (resten) av dagen. 

Så vi har nu sovit i rummet en natt och är egentligen klara men ändå inte helt 😀. 

i förrgår efter middagen var Ninni rätt trött ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus