Nu är det nog vinter...!?

Snön ligger fortfarande vit på backen och hela veckan har det varit allt från -2 till -8 grader ca. 
Jag rotade fram lite vantar i mitten på veckan, barnen hade bara fingervantar framme innan. 
Igår gick jag ut i lagern och rotade fram overaller, jackor och täckjackor och vi hade storlekar så det räckte till alla barnen!!! Alltså inget nytt som akut måste köpas 😄👍. 
Fodrade stövlar har de framme sen tidigare, lådan med vinterskor är inne men vi har inte kikat igenom den än, var tänkt att vi skulle göra det idag men vi har bara slappat i stället. 

Igår när overaller var framtagna så klädde vi på oss och gick ut en stund, jag tog Theo som nyss vaknat och gick på affären en sväng, Göran fixade lite i garaget och barnen lekte med lite av varje men mest snön 😊. 

Igår kväll var Jonna uppe med mig, vi höll till i köket och bakade två olika sorters kladdkakor. Det var kladdkakans dag igår men vi åt dem idag efter middagen. 

Idag när Theo skulle sova ute i vagnen passade jag på att ta en promenad till affären igen, hade glömt köpa smör, det vi hade tog sökte efter gårdagens bakning. 

Göran var chaufför igår och vi lade oss när klockan var närmare 03.30... Jag slumrade iofs en stund på soffan så det blev ju en del sömn i alla fall. 
Han har varit chaufför nu ikväll också, det är Forum på Vemdalsskalet. Han kom precis innanför dörren men det är inte för hans skull jag är vaken länge ikväll utan det är Theo som störs av sin jobbiga hosta, hoppas den ger med sig snart och att han nu som st ordentligt och får sova resten av natten. 

Avslutar med bild på Theo när han prövar sin jacka som han ska ha i vinter, den fick han av Storm (Bennys bonusson) i våras 😊. 





❤️




Kommentarer
Postat av: jennie östman

Vilken cool jacka till Theo och så söt han är på bilderna!

Svar: Ja den är cool och lite häftig, inte bara som "en vanlig" jacka 😊.
Kimsan

2014-11-09 @ 22:59:49
URL: http://www.jenniebenni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus