Vecka 36+6!!!

Idag är jag i vecka 36+6, i morgon har jag gått 37 fulla veckor av denna graviditet. 

Jag skulle ha tagit en bild för 5-6 dagar sen men det blev bara inte av...

Så här stor är vi nu!!!

Det börjar ju som sagt att närma sig och det känns i kroppen, jag har haft och har ganska ont till och från i höftpartiet men absolut inget att klaga på, mest ont får jag efter att ha suttit stilla en stund uppkrupen i soffan eller när jag ska gå en promenad vilket därav inte händer alltför ofta, promenader alltså... 

Jag har inte packat någon BB-väska än men jag har skrivit en liten lapp med grejer som ska ligga i den. 

Jag gruvar mig som vanligt inför förlossningen även fastän jag vet att det brukar gå fint när vi väl är där, men jag vet ju hur det varit och brukar vara och att det gått kanon med alla förlossningar hittills! Är väl lite det som oroar mig, tänk om det inte blir som det brukar!?!?!?

Snart är vi i alla fall 11 i familjen och vi längtar nog allihop! Det ska bli så roligt, mysigt, härligt och säkert stundvis jobbigt men det kan det ju vara vissa dagar ändå, för alla. 

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn innan det är ny dag och det är dags att kliva upp och koka gröt. 

Vi var förresten till stan och handlade idag så nu har vi mat en dryg månad till!

Ska även försöka göra klart det sista på mina små ugglor och montera dem så de bildar en söt mobil till barnvagnen 😊. Bild kommer när den är klar. 

Natti natt! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus