Ganska så härlig lördag!

Idag har varit en rätt bra dag för att vara lördag! Våra barn har en tendens till att kunna vara lite trötta på helgerna då de inte har vett att ta sovmorgon när de kan och då blir dagarna därefter tyvärr...
Mycket bråk och tjafs, sura miner, tjut och skrik...

Idag gjorde jag krabbelurer till frunch, något av det mest onyttiga man kan äte som måltid skulle jag tro men ibland får man göra undantag och det var första gången jag testade! Smakade nästan exakt som munkar och barnen åt med god aptit. 
Glömde fota i alla stress...

När vi ätit, dukat undan, fixat disk och klätt på oss tog Göran och Meja en snabb tur till insamlingen innan vi alla tog en promenad till affären. 
Tänk att det är snart slutet av september och det är fortfarande nästan sommarvärme ute! Sååå underbart!

När vi kom hem så stannade vi ute och lekte, skulle laga tidig middag idag hade vi tänkt och sagt men klockan hann ändå bli närmare 17.30 innan vi satt och åt i alla fall 😜. 
Tacos stod på menyn och alla åt så det stod ut genom öronen tror jag!

Pyjamas och tandborstning var nästa steg och sen satt alla barnen i soffan och kikade på film (inte Casper för han är inte hemma i helgen ). Theo satt och mös med Jonna hela filmen och jag kunde stöka (läs baka) lite i köket. Gjorde deg och bakade ut som ska jäsa över natten så vi får nygräddade långpannebröd till frukost i morgon 😄👏. 

Vid 20.30 nattade vi barnen som somnade rätt snabbt, får väl hoppas att de sover till 08.00 i morgon i alla fall!

Uppdaterade både telefonen och plattan til ISO 8 idag och bloggen funkar inte riktigt som innan, förstår inte riktigt men jag kan bara lägga in en bild... Och jag kan inte ställa om text eller ändra om jag vill centrera... Är nog bara jag som gör fel...!?

Här kommer i alla fall en bild (collage) på Ninni när hon lekte med en bunke efter middagen 😝


I morgon är det söndag och då får vi besök! Det blir godmodig med en förhoppningsvis god efterrätt, ska testa något nytt och hoppas det smakar lika gott som det ser ut på bilder jag sett 😊. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus