Att städa när barnen sover...

Vi åt middag tidigt idag då älsklingen och äldste sonen skulle iväg på bio, de skulle hämta upp Mikaela, Matte, Ulrik och Robert i Svenstavik vidb16.00 tiden. 

Jag kände för att städa eftersom klockan ändå bara var 16.00 när vi hade ätit klart, frestade barnen med gott kvällsfika om de hjälpte till men de hade ingen lust ;P...

I stället tig vi det bara lugnt, barnen lekte och lyssnade på musik/spelade lite på sina paddor och jag sprang efter Theo som klättrar överallt och ingenstans samtidigt som Ninni behövde sitta på pottan en stund. 
Det var som lugnt men ändå lite körigt, Meja fick besök av två av sina kompisar så de lekte på bra och bad om att få ta hand om Lilly en stund. 

Vid 19.00 nattade jag Theo och Ninni, Ninni slocknade direkt men Theo tjurade på i en timme, han kan som inte komma till ro riktigt när han vet att han kan klättra ur sängen, även om det blivit bättre. Jonna var snäll och satt där inne sista 15-20 minutrarna så att jag kunde göra resten av barnen klara för sängen. Strax efter 20.00 kom de övriga i säng och när lugnet lagt sig så slog jag på tv:n och satte igång med att städa till ljudet av den lugna musiken på VH1.

Hur gör ni? Städar ni när barnen sover eller när de är vakna? Jag gör både och men det är skönare att få göra det ifred, ingen stress och man kan ta det i sin egen takt. 
Nu är ialla fall golven rena, chokladen uppäten (åt lite då jag städade 😊) och sen åt jag nyss lite tomat och avokado med örtkrydda och en klick créme fraiche. Har en stor kopp roibos-te kvar att dricka upp innan det blir sängen. 
Casper och Göran är på väg vem ni och lär dyka in när som helst. 

Det bästa med att det är nystädat är att känna det rena golvet under sina bara fötter!!! Underbart, förmodligen ganska kort men känslan av nystädat är som balsam för själen. 


Sov sött. I morgon är det skärtorsdag och påsken är plötsligt här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus