Påsken 2015 har börjat.

Påskafton och det har var varit som en helt vanlig lördag hos oss, inte ens påskägg har letats, vi gjorde som så i år att barnen fick åka till stan och shoppa nya skor i stället för att få påskägg, godis fick de ju tag på i alla fall när de var ute och påskade på skärtorsdagen. 

Apropå skärtorsdagen så var det kyrkas och även fastän Theo fortfarande är lite snorig så gick det bra för de andra att vi kom ändå, har inte varit dit på evigheter känns det som! Karin bjöd på påsklunch och för en gångs skull så tyckte jag att prinskorv var riktigt gott! 

När vi kom igen så hade barnen precis kommit hem från skolan, barnen missade bussen i morse bland annat på grund av påsksminket) vilket innebar att Casper inte alls kom iväg på skolan, som tur var så gjorde det inte så mycket då de skulle hitta på lite annat än att bara ha vanliga lektioner.

 Nysminkade...
 
Alla fick lite smink , i alla fall alla barn utom Casper...
Jag och Göran hämtade barnen på dagis tillsammans, tog med allt hem då det ju är lov nästa vecka och Ninni blev jätte glad över att få ta hem ryggsäcken!

Klockan hann sen bli närmare 15.00 innan vi kom iväg, alla skulle sminkas om och Lilly skulle ha ny blöja och tutte samt att alla skulle klä på sig ordentligt, tyvärr så blåste det en del ute…

Första huset som vi gick till, måste ju ta ett poto :)
 
I alla fall, iväg kom vi och efter ca 3 timmar kom vi hem, trötta barn och 5,5kg godis!!! Göran fick komma och plocka upp Ninni efter hala tiden ungefär då hon blivit kall och frös, blir ju inte så varm av att stå stilla på ståbrädan till vagnen, Hilma och Melvin följde också med hem så då var det bara Jonna, Meja, Town, Theo, jag och Lilly som traskade vidare, Casper hade tänkt följa med ut men jag glömde bort att säga till honom…
 
Igår var vi som sagt i stan och shoppade skor, vi åkte in efter frunch, köttbullar, makaroner och brunsås och kom hem någon gång innan 18.00 har jag för mig. Själva skoshoppingen gick ganska smidigt måste jag säga, det var väl när det kom till att vänta på Casper som köpte skor på en annan affär som det blev lite svårt för de andra barnen att sitta stilla och vänta… men vi överlevde det också.
 
Fredagsmys på morgonen <3
 
Alla nya skor, Theo och Lilly behövde inga nya tyckte jag, det finns massor med fint i lådorna där ute :)
 
Väl hemma så började vi med middagen direkt för att den inte skulle bli jätte sen, 19.00 satte vi oss till bords och efter middagen var det tänkt att barnen skulle kika på ”Let´s dance” men det blev sängen efter halva programmet då det blev för mycket stoj i soffan.

Idag efter en lång frukost så var det ganska snart dags för Theo att sova, Lilly var också trött så jag gjorde i ordning dem båda och stoppade ner dem i vagnarna, Theo fick sova i scootern och Lilly i donkeyn, jag behövde ändå gå ner på Tempo för att köpa lite mjölk och potatis så då tänkte jag bara ta med Lilly. När jag klädde på Theo och söv ner honom så plockade Göran fram och började dela upp allt godis, 5,5 gg är ganska smycket så det var tur att de är många som ska dela!

Först gick jag på affären och handlade och sen passade jag på att ta en långpromenad när vi ändå var ute, Lilly vaknade dessutom så då kunde jag söva ner henne på nytt, vilket inte var så svårt eftersom hon fortfarande var trött.

Nu ska jag kika på film, skriver vidare sen :)

Nu är filen slut, såg på ”Älska mig igen” / ”The vow”, en verklighetsbaserad film, en film helt i min smak, älskar kärleksfilmer ju!

I alla fall, om vi går tillbaka till hur denna dag varit så valde barnen att vi skulle äta biffar, potatis och brunsås med lingonsylt till middag idag och så fick det bli trots att det var påskafton. Jag köpte i alla fall påskmust när jag handlade men den glömdes bort så vi får väl dricka den i morgon i stället. Köpte även två burkar sill, barnen behöver inte äta men eftersom både jag och Göran tycker om det så kanske vi kan äta det någon dag i alla fall, tillsammans med ägg och potatis.

När Göran fixade biffarna så lagade jag chili kon carne till morgondagens middag, på så sätt slipper vi ju stå och laga mat i morgon, bara att koka riset. Denna chili kon carne blev dock mer som en köttgryta då jag hade glömt att köpa vita bönor men det gör ju egentligen ingenting.

Dagens middag!
 
Barnen fick gå och lägga sig och kika på film ikväll, Ninni och Theo var vakna lite längre då Göran fixade med tvätten och jag nattade Lilly men sen somnade de rätt snabbt och sover förhoppningsvis gott hela natten.

Vad vi ska göra i morgon vet jag inte ännu men det lär visa sig. Känner för att göra något spontant men vad!? Inte så mycket pengar kvar att röra oss med men något ska vi väl kunna hitta på innan lovet är slut.

Nu ska jag kopiera det här in i bloggen, lägga till några bilder och sen publicera. Anledningen till att jag skriver ett dokument först är för att interner laggar så mycket om jag också använder det när Casper och Göran spelar, tråkigt men sant…

Så fint med svart/vitt
 
<3
 
Glad Påsk i alla fall!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus