Veckan som gått... sammanfattning...

Försöker mig på en liten sammanfattning av veckan;
 
Lördag;
Det är ju snart en hel vecka sen så jag minns nog faktiskt inte riktigt vad vi gjorde... Kikade lite snabbt på bilder och ser att jag hade Lilly i sjalen då jag och Meja lagade middag... tycker mig minnas att Göran var borta en sväng då och jag tror att han var till Susanne och hjälpte henne med hennes nya telefon...



Söndag;
Ja då slog vi till och gjorde kroppkakor! Har aldrig gjort förut men tycker det är gott och efter att ha sett på "Sveriges mästerkock" så blev jag inspirerad att testa så jag åkte ner på Tempo och handlade och sen blev det fullt ös i köket. Resultatet fick godkänt.



Barnen lekte bra inne på rummet och Melvin fick låna den långhåriga peruken och var jätte glad!


Lilly letar och hittar dagligen på timmen när nappen trillat ur men det är sällan som hon kommer överens med den och får riktigt tag...

Men ibland funkar det när man är riktigt trött!

Måndag;
Göran jobbade 12.30-16.30 och jag lät honom få lite sovmorgon. När han jobbade så stökade vi väl på som vanligt här hemma, minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde... eller jo jag gjorde en till deg till resten av fyllningen som blev kvar till kroppkakorna dagen innan, det var jag klar med vid 10.00 så jag började direkt efter att jag utfodrat barnen med frukost.
När barnen kommit hem efter skolan och läxorna var gjorda så gjorde jag en dubbel sats av Play-doo som barnen lekte med fram tills att middagen var klar.


Mejas bakelse...

Tisdag;
Denna dag fick Hilma, Towe och Ninni åka på dagis, de hade varit borta därifrån i två veckor så nu tyckte jag att de var nog friska för att kunna gå och de var glada!
På eftermiddagen hade jag utvecklingssamtal med Melvin på skolan och fick tips på flera bra appar för lärande och utveckling som de har på "paddorna" på skolan som framför allt förskoleklassen jobbar med och lär sig super lätt.
När vi kom hem så köpte jag till att börja med en av apparna "Bornholmslek" och bestämde mig där och då för att vi ska byta ut några av barnens plattor så att alla har ipad, på så vis kan alla ta del av de appar vi köper och de som har Nexus 7 plattorna gillar och har frågat efter ipad ganska mycket.
 
Till middag bestämde vi spontant att vi skulle äta hamburgare med bröd och jag ville gärna baka bröden själv, det är sååå mycket godare!


 
Onsdag;
Göran åkte in till stan för att köpa ipad och sålde en av Nexus plattorna, jag åkte till Tina och hälsade på med bara Lilly och Theo, de andra var på dagis.
Farmor var snäll och hämtade dagisbarnen vid 14.00 så jag kunde stanna lite längre och jag åkte hem så jag var hemma vid 15.00 när barnen kom hem från skolan.
 
Det var mysigt hos Tina, mamma slutade tidigare och kunde också komma dit och umgås med oss så det var trevligt. Vi åt både smörgås och kladdkaka och jag lyckades så klart parkera med bilen i sen liten snödriva ;P.
 

Theo, Astrid och Lilly ❤️

När vi väl var hemma så hjälpte Hilma mig att laga middag, det blev chili con carne! Sååå himla gott tycker jag och det var evigheter sen vi åt det sist... de flesta av barnen tyckte det var jätte gott och de åt bra!
 
Torsdag;
Göran jobbade hela dagen och jag åkte till stan efter att jag lämnat barnen på dagis, var tvungen att fixa om lite då de gjort fel när Göran köpte ipadarna på Elgiganten på onsdagen...
Jag ringde Tina och undrade ifall hon ville följa med och det ville hon så jag svängde ner i Brånan och hämtade upp henne och Astrid.
När vi kom hem igen var det bara att hämta alla barnen på skola och dagis och sen hem för att göra läxor och försöka börja med middag... Jag väntade tills Göran kom hem men hade glömt att han skulle iväg till Susanne direkt och sälja Bennys skoter... så det blev till att knyta upp en lite missnöjd Lilly i sjalen och laga middagen själv ändå, men det blev enkelt med Fiskpinnar och pommes så det gjorde inget.

Theo var lite grinig men det fixade vi med "Babblarna".


Och Ninni höll en lite missnöjd Lilly sällskap i bakgrunden ❤️

 
Fredag;
Idag fredag har jag ju redan skrivit om i inlägget innan... och nu vaknat Theo av att han är snorig... han nös typ 10-15 ggr för en liten stund sen...
Ska se om han somnar om och sen ska jag lägga in bilder från mobilen och publicera.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus