Helgen i helhet samt hand och fotavtryck.

Fick snabbt upp ur sängen i lördags morse för att byta blöja på Theo då barnen ropade att han bajsat igenom... Det var ingen större fara men bytas skulle det ju göra ändå. När rumpan var ren och han fått på sig ny blöja och kläder så fick han följa med upp och mysa lite med oss och Lilly. 






Så småningom blev det dags att kliva upp och börja dagen. 

Göran och Casper åkte en sväng på affären och sen bakades det lite lördagsgodis. 


Chokladbollar, en sockerkaka som delvis användes till cake pops, microkola och så fick Lilly står för det lilla extra, hela hon är ju som en härlig liten karamell 😊❤️. 

Till middag åt vi blodpudding, Hilms har frågat efter det hur länge som helst och nu när vi var och handlade så kom jag ihåg att köpa. 

Efter middag och stök i köket så nattade vi en väldigt trött Ninni och en ganska trött Theo och sen mös vi ner oss allihop i soffan och kikade på 3:e deltävlingen av Melodifestivalen som denna kväll sändes från Östersund!
Det blev sent innan barnen kom isäng, i vanliga fall brukar de får vara uppe tills söla bidrag sjungit och sen får de lägga sig, resultatet berättar vi dagen efter men denna kväll fick de se hela programmet. 

Igår söndag så fick vi upp lite tidigare då Jonna och Meja skulle samlas i kyrkan vid 9.30 för att sjunga med kören vid 11.00. 

Göran föreslog att jag skulle ta med Lilly och någon mer och åka till Svensta för att handla ramar på Dollar. Vi fick äntligen hem korten från fotograferingen, bland annat det numera traditionella familjefotot. Så roligt att ha bild på hela familjen. 

Så jag passade på att ta tillfället i akt och packade ihop mig, Lilly och Towe och strax innan 13.00 åkte vi. 
Jag ringde Tina som jag messat med tidigare på förmiddagen och frågade ifall hon ville med på Dollar. Hämtade upp henne och Märta efter vägen, ringde även mamma men hon orkade inte ut på något äventyr. 
Efter Dollar så åkte vi tillbaka till Tina där vi stannade några timmar innan vi strax efter 15.30 åkte hem igen. 
Det var mysigt och Tina bjöd på både smörgås, te och blåbärspaj. Tyvärr så var Märta lite trött och inte på sitt bästa humör men jag tror att Towe hade skoj ändå. 

Hilma och Melvin startade dagen med världens skrik och bråk i soffan om vilket program de skulle se och de fortsatte i samma anda hela dagen... Vissa dagar är ju tyvärr så, att de är bråk och skrik hela dagen ända tills de går och lägger sig på kvällen. Ofta beror de på trötthet och tur är ju att det inte är så ofta. De var ju vakna sent kvällen innan och även fredagen blev ganska sen så det var väl lite väntat. 

Idag var det måndag igen och uppstigning tidigt. Har skippat grötfrukost hela förra veckan och kört fil i stället och det är ganska skönt och smidigt men gröt är ju kanske lite nyttigare. 
Köper Bollnäs vaniljfil, den är bara 4 kr dyrare per liter än vanlig fil och då behövs ju det ju inte tillsättas något annat är flingor eller müsli, smidigt att slippa sylt och socker som de annars vill ha på och fil är ju lite mer mättande än mjölk som de annars brukar ha till flingorna som vi ätit ca 1 gång/vecka. 

Har varit en ganska lugn dag, vi bestämde att vi skulle städa i morgon förmiddag men jag flirtade med Göran att vi skulle städa redan nu ikväll när barnen kikade på bompa, går ju snabbt när/om vi hjälps åt och till min glädje så blev det så!!! Caper tog övervåningen och vi hjälptes åt här nere och efter ca 1 timma (med ett litet avbrott för att natta barnen vid 19.00) så var vi klara med alla golv samt badrummet 😊. 

När barnen låg i sängarna, städningen var klar och lugnet lagt sig så badade jag Lilly och sen passade jag på att äntligen få hand och fotavtrycket gjort! Gjorde på kyrkis när hon var 12 veckor men det blev inte alla bra då det inte var vanligt gips vi använde utan gipsspackel... Han som sålde det sa till Karin att det skulle bli samma resultat men han hade FEL!!! Så i fredags köpte jag gips och nu hoppas jag att det blir bra. 
Är väldigt nöjd med avtrycket i alla fall. Blev nog så nära perfekt man kan komma! 



Samma avtryck fast i olika ljus. Lilly var väldigt samarbetsvillig!

Senare dukade vi fram lite gott och kikade på film, Casper satt också med oss och gick snällt och lade sig när filmen var slut. 


Vi blev som vanligt uppe för länge... Men nu ska vi lägga oss!

Puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus