Kalas för Märta på Alla hjärtans-dag!

Igår var vi till Brånan på kalas, barnens kusin Märta fyller 3 år i morgon 16/2 men det är ju enklare att ha kalas på helgen. 

Vi kom dit ganska precis till 12.00 som vi hade bestämt. Tina hade då tänkt att bordet skulle vara dukat och att allt skulle vara klart så vi kunde fika direkt men det blir ju inte alltid som man tänkt sig och det gör absolut ingenting. Den som väntar på något gott...

Lilly har varit lite smågnällig de senaste dagarna så jag tog med mig sjalen i fall att och det var bra det. 
Innan fikat så ville Jonna bära lite, faktiskt riktigt nöjd över hur knytningen blev då det är rätt svårt att knyta på någon annan, speciellt en liten och lätt person som Jonna. 

Nöjda flickor!

Lagom till fikat somnade Lilly och då hade Astrid vaknat så vi kunde låna vagnen. 

Alla barnen var inte med, Melvin och Meja var med kompisar och Casper var hemma med Göran. 

Fikadags!

Rätt lugnt vid bordet. 

Glasstårta, chokladbollar och mini cupcakes. 

Magnus hade varit i stan på kurs under förmiddagen och på vägen hem plockade han upp mamma. När de anlände så började vi med middagen. 
Lilly vaknade under tiden och jag hade henne i sjalen i någon timma, hon var fortfarande trött och somnade om efter en liten stund och sov så sött. 

Under tiden lekte barnen, mamma skakade och skickade potatis till gratängen och Jonna hjälpte Tina med salladen... Jag gick bara tunt och kollade läget, kände mig lat men det skulle jag göra tyckte Tina ❤️

Jonna älskar att hjälpa till men brukar ofta bli less ganska snabbt men idag jobbade hon på i lugn takt tills det hela  var klart!

De flesta barnen var i köket och lekte fastän lekrummet är precis i rummet intill... Bara Ninni som var i rummet och passade stundvis på att göra hyss i form av att rita på diverse möbler och leksaker... Fy!

Hilma sällskapade lite senare  med Lilly i babygymmet. 

Middagen serverad!

Gott var det och barnen åt bra, speciellt av kalkonskinkan. 

Det var ju även "Alla hjärtans-dag" igår så den blev ju riktigt firad den också på samma gång med massa kärlek tillsammans med fina människor och god mat. 

Vi åkte hem strax efter 19.00, hämtade Melvin och sen tog barnen på sig pyjamas och kröp upp i soffan och kikade på Melodifestivalen, deltävling nr 2... När alla bidrag sjungit blev det läggdags. 

Idag söndag har vi bara slappat, ätit tacos och förberett lite inför ny vecka. 
Nu blir det snart sängen så man orkar kliva upp i morgon. 

Puss å god natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus