Veckan i korthet...

Summering av veckan... har slarvat med  uppdaterandet igen...

I måndags jobbade Göran och jag fördrev dagen med de 6 yngsta barnen, vi gjorde nog inget speciellt vad jsg minns. 
På eftermiddagen kom Ulrik hit, Göran hade lovat att hjälpa honom med att montera extraljus på bilen, Mikaela passade på att följa med och hälsa på hon också och det var ju himla mysigt. 


På tisdag jobbade Göran också. Susanne (svärmor) ringde strax efter 08.00 och frågade ifall hon skulle lämna barnen på dagis så slapp jag klä på alla 5 och åka iväg... och självklart fick hon det. 

Lilly testade babygymmet, så roligt när hon börjat sträcka sig efter saker och vill pilla på dem. 

Det var i alla fall roligt en stund!

Denna dag försökte vi fira fettisdag med semlor men det blev så sent så det slutade med att vi fixade semlorna när barnen lagt sig, alla barn hade ju ändå fått varsin på skola och dagis redan. 

Onsdag så var Göran ledig, vi lämnade barnen på dagis strax innan 09.00 och sen åkte vi mot Svsnstavik för att hälsa på Matte och Milaela. Jag tog med mig de 5 semlorna som var kvar sen kvällen innan, jsg gjorde i ordning alla när vi ändå var igång. 
Vi fikade, pratade, Matte fick testa på både bärsjal och sele, Lilly ställde upp på att bli buren, Theo vägrade. Han tyckte sjalen var toppen, selen också men kändes krångligare vilket betyder att det var tvärt emot vad han först trodde. Många tror att sjal är jätte krångligt men med små bebisar är det enklare, selen är mer behändig från 6 månader och uppåt. 
Sist innan det var dags att åka hem så klippte jag till Mattes yviga kalufs. 

I torsdags kom Tina och Astrid hit på förmiddagen, Tina fick ju klipp och slingning av mig i julklapp och nu var det dags att utnyttja erbjudandet 😊. Hann även baka en kladdkaka att bjuda på innan de åkte hem strax efter 14.00.
Melvin har länge frågat när det är hans tur att komma till Tina och sova över och nu var det hans tur och han blev väldigt glad och sken som en sol!

Senare på eftermiddagen kom Kim, Nike och Kims mamma på besök, de ville också ha lite hjälp att fixa frillorna och så fick vi inte glömma den inbakade flätan som Kim alltid vill ha 😊. Hon älskar flätor men kan inte göra dem själv och inbakade flätor kanske inte är så lätta att fixa på sig själv!? Jag har kunnat det sen jag gick i 2:a klass 🙊.  

När det sen var dags att laga middag så knöt jag upp en lite smått gnällig/missnöjd Lilly i sjalen. Hon hade sovit dåligt under dagen men väl i sjalen så somnade hon rätt snabbt ❤️



Skrev lite med Hanne på kvällen och hon visade en underbart fin modell av åkpåse som de har i Norge! Risarosa vognpose heter de och ser väldigt fina och sköna ut. 


Det är tydligen många som gör dessa själva då de är väldigt dyra. Kanske är ett framtida projekt 😊. Men först ska jag ge mig på att sy en tunnare åkpåse i fleece att ha nu i vår till Lilly, kanske måste göra en åt Theo också!? 😊

Sen var det fredag och storhandling men det skrev jag ju om i förra inlägget 😊. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus