1 Januari 2015!

Första dagen på nya året har gått, vi har tagit det oförskämt lugnt och ändå har dagen gått rätt fort tycker jag men det kan ju bero på att alla sov till 10.00!!!
 
Vi åt ganska sen frukost och barnen fick lov att sitta vid både datorer och plattor. Casper var snäll och hängde tvätten efter middagen så inte ens det behövde jag göra! Vi tog upp torkställningen till lilla hallen över julen och det känns som att den nog blir kvar där, utrymmet används ju ändå inte till något vettigt. 
 
Till middag åt vi sill, ägg och potatis, barnen fick välja mellan det och makaroner med prinskorv, det var bara Jonna som valde sill 😊. 
 
Någon timma efter middagen fick vi besök av Ulrik, Mikaela och Matte, de var kvar till strax innan 00.00. 
Det var full fart på barnen när de kommit, blir ju lätt ganska stojigt när det kommer någon och hälsar på, speciellt om det är någon som barnen inte träffat på ett tag. 
Vi nattade barnen strax efter 20.00 och sen när de somnat så kunde vi prata och umgås i lite mer lugn och ro 😊. 
Jag gjorde kaffe och tinade några bullar dom jag bjöd på, det var de sista bullarna som vi hade i frysen så nu behöver jag verkligen bara nya!
 
Benny, Hanne och Storm åkte hit från Norge idag, det är väldigt halt ute så jag tror de åkte ganska sent och tog det väldigt lugnt, har inte hört något men det har säkert nyss kommit fram. Vi får väl träffa dem i morgon 😄. 
 
Apropå i morgon så ska vi till Hede med katterna på förmiddagen, de ska äntligen kastreras så nu blir det inga fler kattungar! 👍
 
Angående vädret så har det varit väldiga väderomslag nu under julbock nyår... Minns inte exakt vilka dagar men strax efter jul var det under -20 grader i några dagar, någon dag ända ner mot -30 och i snitt kanske det låg på -25. 
Det vände snabbt och igår, på självaste nyårsafton var det +4 grader och blankis! Rätt många olyckor pga halkan har det varit också vad jag förstått men i tisdags orsakades många små olyckor mellan Östersund och Sveg av en bil som kom farande som en idiot och inte tig någon hänsyn alls utan körde om hej vilt och i väldigt hög fart. Bilen kom bara  till Sveg för den krockade med en annan bil, han som körde bilen dog och jag vet inte hur det gick för den som körde den andra bilen.  
Göran mötte bilen i Åsarna och fick veja för att inte krocka när den körde om. Göran var på väg till Brunflo med Casper som fått en akut tid hos tandläkaren, han har en tid haft tandvärk från och till i en av tänderna intill dem som han slog ut för ett knappt sen och nu hade det börjat börja mer och oftare. Vad jag förstod så gjorde de någon form av rotfyllning så tanden delvis var död och tydligen såg det ut som att två tänder till mådde lika men det är inte säkert att han får ont i dem bara för det. 
 
Tidigare samma dag var vi till Svensta och doktorn med Lilly för hennes hosta men allt såg bra ut, mest troligt bara ett förkylningsvirus. 
 
Nä nu ska jag sova, det blev sent i natt innan vi somnade, Göran kom hem 04.30 och vi var vakna till 06.00...
Skulle bara skriva ett kort inlägg nu om den så gott som händelselösa dagen men det blev rätt mycket!
 
Natti natt och sov gott alla där ute, en ny dag väntar i morgon 😊
 
Jo, Towe fyller ju år snart och vi undrade vad hon önskade sig!? Hon kom inte på något speciellt så vi sa att hon kunde få välja något själv om hon ville och så fick det bli. Göran och Towe klickade hem lite grejer från lekmer.se redan nu ikväll så hinner hon kanske få den till sin födelsedag ❤️
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus