33 år och 10 veckor!!!

Igår hade jag fullt upp hela dagen!
Älsklingen fyllde år och vi skulle äta lasagne till middag + att jag Göran ville baka något till honom.
 
 
Som jag älskar denna karl!!!
❤️❤️❤️
 

Efter frukosten du plockade jag undan i köket, gick och duschade och sen satte jag i gång med lasagnen som var klar vid 10.00 tiden. Under tiden som jag lagade lasagnen så satt barnen och pysslade/ritade födelsedagskort/teckningar till pappan.
Vid lunchen frågade jag Göran om det var något speciellt han var sugen på, barnen hade redan gjort klart att de tyckte att vi skulle äta glass.
Barnen valde att äta tortellini till lunchen men till födelsedagsbarnet gjorde jag någon variant av tacopizza av tacorester som vi hade i kylen.
Han funderade en bra stund innan han bestämde sig för krämbullar... hade nog kanske tänkt mig något lite mindre tidskrävande men eftersom jag gillar att baka så sa jag ju självklart inte nej.
 
Jag lade Theo för att sova i vagnen och sen satte jag igång med degen som jag bakade ut direkt när den var klar, trillade 30 st små bullar och lade på plåtar som sen fick jäsa ca 2 timmar.
Under tiden som de jäste så hann jag både tutta Lilly och mysa lite med henne, göra vaniljkräm (från grunden) och även lite hemlagad chokladsås som för övrigt blev väldigt god.
 
 
Vår lilla mys stund
💕

Innan jag duschade så skickade jag sms till Angelica och Robert för att se om de var sugna på att komma hit och fira Göran med oss och självklart skulle jag bjuda på middag också.
Fick svar strax innan lunch att de kommer, de skulle bara in till stan och handla lite först så de skulle nog komma lagom till middagen och det passade ju jätte bra.
 
Ja och sen rullade dagen på, gästerna kom, Göran åkte frivilligt på affären och handlade glass, vi åt, plocjade undan disk, barnen fikade, vi nattade barn (klockan var närmare 20.00), vi fikade och 23.30 åkte gästerna hem och vi satt uppe en stund till efter att jag tagit tag i sista disken och Göran varit ner i källaren och eldat.
 
Jag glömde att ta en bild på bullarna som blev rätt goda men det finns några kvar och vaniljkräm också så dem ska jag göra i ordning till fikat ikväll och då kanske jag kommer ihåg att ta en bild :).
 
Inte nog med att pappan i huset fyllde 33 år så blev Lilly 10 veckor också! Tiden går fort även fastän man tycker att vissa dagar går rätt sakta. Hon pratar och jollrar mer och mer och är vaken lite längre stunder nu så jag antar att rutinerna börjar komma på plats snart. Jag gör inga rutiner åt henne utan hon får anpassa sig efter oss och våra rutiner och då brukar det göra sig själv.
 
Till veckan ska vi även iväg och ta familjekort, det ska bli skönt att få det gjort och så roligt att kunna hänga upp ännu en familjebild till vår samling <3
 
Göran är en sväng till stan, han skulle skjutsa min farbror och hans fru så de kunde köpa nya madrasser till sängen och de har ingen dragkrok på sin bil.
Jag har handlat hem så att vi senare eller i morgon kan baka/göra helgens lördagsgodis som barnen har bestämt. Det blir något helt nytt denna gång också och det gör ju det hela lite extra spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus