Dollar... Vänner... Kyrkis...

Igår förmiddag åkte vi till Svenstavik, första stoppet var Dollar Store där vi handlade lite blandade bra att ha och måste ha grejer. Typ hygienartiklar, tvättmedel, bakformar, ritpapper mm. 

Nästa stopp blev hemma hos Robert, Angelica och Liam, det var ett bra tag sen vi sågs så ni passade vi på. 
Vi åt lunch och umgicks och barnen lekte, hade de tre yngsta med oss då de andra 4 var på skolan och Hilma och Towe är ju fortfarande i Stockholm. 
Vi hade ingen tid att passa så vi blev kvar till 16.00 tiden (de större barnen klarar sig bra hemma själv i någon timma) då var det dags att åka hem och laga middag. 
Vi åt, förhörde läxor, nattade barn, kikade lite på tv och sen lade vi oss strax efter 23.00. 

Idag har jag varit, iallafall kännt mig himla trött men tog mig iväg på Kyrkis i ändå. Skönt att få ett litet avbrott i vardagen. 

När vi kom hem var det rätt lugnt, Theo och Lilly sov, Ninni skulle hållas vaken, Jonna och Meja var med kompis och Melvin var hemma och slappade lite med ipaden. 

Casper kom så småningom hem, vi lagade middag, Casper slogs med sina läxor en stund, vi åt, nattade barn och slappade i soffan. 
Lilly verkar inte vilja somna riktigt så jag ska ge henne lite tutte så kanske det går bättre. Hon är lugn nu i sin säng (som alltid, lägger henne aldrig och låter henne vara ledsen).men somnar gör hon inte 😜. 

I morgon jobbar Göran 07.30-17.00 så då är jag ensam med barnen, får se om vi bakar lite lördagsgodis då som tidsfördriv!?

Nä nu tutta och sen sova, annars gjorde det ju ingen nytta att jag försökte komma osökt tidigare för en gångs skull. Gick upp strax efter 22.00 och nu är klockan snart 23.00!!!

😜😘

Kommentarer
Postat av: Lina sjubarnsmamma

Hehe konstigt det där att det är så lätt att fastna med telefonen eller paddan när man borde sova ;)
Hoppas det går bra för tjejerna i Stockholm.

Svar: Ja det är ju det, men jag vill ändå vänta tills alla och i detta fall Lilly somnat innan jag lägger mig för att sova så då kan man ju lika gärna passa på 😊
Kimsan

2015-01-23 @ 09:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus