Fotavtryck och ommöblering...

Idag var det åter dags för skola, dagis skippade vi idag då det bara var just idag denna vecka och Towe är ju inte hemma. 
Lite jobbigt att kliva upp tidigt men ändå skönt, Hilma var lite bekymrad över att det kändes som kväll eftersom det var mörkt ute fortfarande 😊. 

Det var även dags för Kyrkis igen efter juluppehållet, Hilma fick så klart också följa med oss idag. 
Det var bestämt sen innan att jag skulle göra hand & fotavtryck på Lilly idag, har ju gjort det på alla när de var bebis 💕. 
I alla fall så gjorde jag en dubbel sats av playdoo, tog den del jag behövde och sen fick barnen leka med resten. Måste nog göra en omgång playdoo här hemma också snart, det var rätt länge sen nu!

När vi kom hem så hade skolbarnen redan kommit men Jonna var hos kompis, Meja ville också gå till kompis och knatade iväg när Hilma och Ninni kom in, de stannade ute och lekte en liten stund när vi kom hem. 

Så småningom tog vi tag i att möblera om lite, pratade om det igår och någon dag innan och vi var lite osäkra på om vi skulle göra det idag som bestämt även om det blev senare!? Och jo det kändes lika bra. 
Resultatet blev att Jonna och Meja fick flytta in i barnens rum och Ninni och Theo fick flytta ut och in i det lilla rummet som Jonna och Meja haft. Då blir det ett större rum till de större barnen som är några fler än de yngre som får det mindre 👍. 
Vi hann göra klart det lilla rummet så gott som helt, resten i det stora tar vi i morgon. 
Middagen fixade Casper under tiden som vi kånkade och bar på sängar och grejer, vår duktiga stora kille ❤️. 

Nattningen gick rätt bra i de "nya" rummen, bara Theo som tog lite tid på sig att somna men han kändes ändå nöjdare i sitt klagande eller hur man nu ska förklara!? 😉

Efter lite fika framför tv:n gick vi upp för att sova, älsklingen snarkar här brevid mig redan och jag sitter och väntar på att Lilly ska komma ordentligt till ro och somna i sin säng innan jag lägger mig. Känns onödigt att bädda ner sig om man ändå mest troligt måste kliva upp för att ge henne nappen flera gånger. 
För det mesta så sommar hon ganska snabbt men inte ikväll, kanske magen som spökar? Tror det är dags för henne att bajsa vilken dag som helst!

Tog en bild igår kväll när hon låg på soffan;

Då sov hon så gott så! Hon sov ganska mycket hela dagen faktiskt, växer och frodas, då måste man samla massor av energi ❤️

Sov sött alla fina 💕


Kommentarer
Postat av: Angelica

Oj vad lik Lilly var Melvin på den bilden!! :) Kramar <3

2015-01-09 @ 22:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus