Oj oj, spännande och pirrigt!

Nu sitter jag här igen, mitt i natten och väntar på att Lilly ska somna, hon bökar och myser där i sitt babynest och tuttar på nappen som hon tappar emellanåt. 

Sängen är renbäddad och jag är nyduschad så det ska bli extra skönt att krypa ner under täcket. 

Jag vet att jag borde gå upp med Lilly till sängen och lägga henne redan vid 21.00 tiden då hon brukar bli trött och somna men så blir det inte... måste ta tag i det nu och försöka att komma i säng i tid själv också, blir ju dödstrött så fort man sitter stilla om dagarna!!!

I morgon ska vi upp och iväg extra tidigt, klockan 08.30 ska vi befinna oss på BVC för läkarkontroller, vaccinering och vägning samt mätning av de 5 yngsta barnen och efter det slavkag till barnmorskan på efterkontroll ( det kanske jag skrev igår!? 😉).

Vi blev bjudna på middag av svärmor idag, vid 16.30 promenerade vi bort till grannkvarteret och strax efter 19.00 knallade vi hem och nattade små trötta barn. 

Nu låter det som lillpuppan har somnat 💕 så då säger jag god natt, men först måste jag gå och kissa en sista gång 😜. 

Fick påslakanset av svärmor i julklapp och idag sydde jag ihop dem och tvättade upp dem så vi kunde bädda rent. 👍

Har även bytt kläder till både Theo och Lilly till större storlekar idag.
Mår bra av att vara kreativ och effektiv, har varit lite dåligt med det ett tag nu men jag behöver ju kanska ta det lugnt så och då på riktigt, men det är lättare sagt ön gjort när man vet att man mår bättre efteråt. 

Oj!!! Höll ju på att glömma berätta om det spännande och pirriga!
Gittan kom upp hit till Jämtland igår och just nu är hon i stan och passar på att hälsa på och träffa gamla vänner och bekanta. Inte så skoj att vara i huset den här årstiden. 
I alla fall så åker hon tillbaka på måndag och då ska hon ta med sig både Hilma och Towe hem till sig och de ska vara där en hel vecka!!!
Så otroligt roligt att hon tar sig an barnen på det viset hon gör ❤️ men å klart känns det väldigt pirrigt även för mig att de ska vara borta och åka tåg så långt!
Förmodligen kommer ett brev på posten i morgon till flickorna, det är från Gittan där hon berättar att de ska få följa med så vi ska nog filma när vi läser upp det. 
Gittan kommer på söndag och sover över här hos oss tills på måndag. 

Puss å god natt igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus