Söndagsmiddag och vardag igen!

Igår minns jag knappt vad vi (lös de, jag och Lilly stannade inne och ammade, hann inte ut förrän Ninni skulle in) gjorde... vi gick ut efter frunch och Melvin åkte till Rasmus och lekte. Göran skottade snö och barnen lekte, skönt att det äntligen kommit lite snö igen, hoppas att den får stanna! Det var runt -13 grader så de var inte ute så jätte länge, en dryg timma ca (?).
Under tiden som jag ammade Lilly så skrev Maria och frågade ifall jag hade tid att klippa henne och varför inte!? Hon kom hit efter en stund.
 
När alla barn kommit in och jag klippte Maria så satte älsklingen igång att duscha barnen och göra dem redo för den nya veckan.
Sen bäddade vi rent i de 5 sängarna i "stora barnens" rum innan vi började med middagen. Potatisgratäng/rotsaksgratäng (lyxade med färdig) och entrecote av älg som vi helstekte i ugnen och till det en sallad.
 
Tiden gick, vi åt och sen var det dags att natta barnen rätt nära inpå efter middagen och faktiskt så sov nog alla barn innan 21.00 så det börjar ta sig, skönt att komma in i rutinerna igen!
 
Idag var det bara att kliva upp när klockan ringde strax efter 06.00, Lilly vaknade så jag tuttade henne och lade tillbaka henne i sin säng innan jag gick ner igen.
Jag var rätt trött då vi blev uppe sent och kikade klart på en serie "Torpederna" och sen vaknade Theo precis när jag skulle somna så jag satt här nere på soffan (tills han somnat, även om han lade sig till rätta direkt så ville jag inte gå förbi och störa honom, gick åt fel häll när jag lämnade rummet första gången ;P) till strax efter 04.00 då Hilma vaknade och hade drömt en mardröm. När jag kom upp till vår säng så låg Towe där och sov, jag lade mig och somnade rätt snabbt, senare kom även Ninni upp till oss.
 
I vilket fall så var jag rätt trött och slut i huvudet så efter frukost och lite stök med eldning och blöjbyten gick jag vid 08.30 upp och lade mig igen, Lilly som då fortfarande. Jag kände eftersom att Göran skulle jobba 13.00-17.00 så vore det bra om jag fick fylla på energiförrådet lite och i samband med det även tålamodet!
Lilly vaknade till där någon gång så jag tog henne till sängen, ammade henne och så somnade vi om igen och strax innan 11.00 kom jag ner och kände mig mycket piggare!
 
Jag fixade lite tvätt, eldade lite mera och sen fixade jag lunch. i morse låg temperaturen ute på -17 grader men igår när vi lade oss så var de -25... väderleken svajar verkligen upp och ner denna vinter...
 
Idag har det snöat mest hela dagen, barnen är nattade sen några timmar tillbaka, Göran har eldat, jag har hängt tvätt och nu när jag fixade fika så gick han ut med soporna och passade på att skotta, det har kommit rätt mycket snö faktiskt, 1-2 dm skulle jag tippa på.
 
Min hals gör lite ont, hoppas det bara är tillfälligt... vill inte bli sjuk...
Nu fika och sen så småningom sova, i morgon börjar Ninni på dagis!

💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus