Dagarna går...

...man vet aldrig hur vädret ska vara från dag till dag, det kan vara fint på morgonen och någon timma senare så spöregnar det...
Vi försöker vara ute trots att det inte är strålande solsken varje dag, ofta får vi ta på oss en fleecejacka för att inte huden ska knottra sig när de små vindpustarna kommer, vi hoppas helt enkelt på att det blir en lång och fin sensommar och höst.
 
Vi har i alla fall haft myskväll med ost och kex, bara jag och min älskade man iofs. men det händer inte så ofta att man köper hem det men det får vi ta och ändra på tror jag, är inte så sugen på´godis nu för tiden vilket i sig är jättebra.
 
Sen har vi gått på promenader runt kvarteren, barnen har cyklat och lekt, vi har hälsat på farmor, hunnit baka bullar, köpt glass av glassbilen och faktiskt även badat i sjön (barnen), de skulle "bara" känna på vattnet när vi gick hem från affären, den eftermiddag/kvällen blev det varm choklad och smörgås till middag/kvällsfika.
 
Jonna, Meja och Melvin har varit på minisemester till Östersund med Farmor och Patrik, badat på Storsjöbadet och sovit i husvagn.
 
Moster Tina har fyllt år så vi har även varit där och lekt och fikat, hon har aldrig bara en sak att fika så barnen var inte jätte sugna på middag den dagen. Jag lyxade till det och köpte med mig pizza hem till mig, Göran och Casper men då kom de så klart på att de var jättehungriga så när jag ändå skulle köpa smör och mjölk så köptes ett 8-pack panpizza också. Jonna var snäll och gick in och handlade när vi andra satt kvar i bilen.
 
Sen blev det lördag och det var dags för bröllop! Robert och Angelica är numera Herr och Fru Nilsson <3, mer om det i ett annat inlägg.
 
På söndagen var det dags för Casper att fylla år, det har redan gått 14 år sen jag blev mamma för första gången, helt galet!
Eftersom det blev ganska sent för oss på lördagen (söndag morgon) så var vi ganska så trötta men så kan det ju bli vissa gånger. Han fick i alla fall en ordentlig, fin och god tårta, det blev över 2 hela tårtor från bröllopet så vi fick tjuva med oss en hem :).
Även Lilly hade en liten anledning att bli firad, hon blev hela 8 månader samma dag som storebror fyllde 14 år, vi firade nog henne inte på något speciellt sätt förutom att hon fick lite extra många pussar och kramar <3
 
Måndag och ny vecka, Göran jobbar alla dagar utom onsdag (i morgon), en riktigt jobbig vecka men det är bara att bita ihop...
Veckorna går som sagt och vi insåg att det var dags att storhandla igen, vi tänkte ta det i morgon men det är synd att boka upp något sånt på en helledig dag så efter middagen igår tog jag med mig Jonna och Meja och åkte in till stan. Vi åkte kl.17.30 och var hemma kl. 22.15 ca... vi fick avstämning i kassan...suck... det är så sjukt jobbigt! Först handlar man och packar allt så bra och sen måste man upp med allt för att allt ska skannas och sen måste allt packas igen... inte skoj när man har två stora, proppfulla kundvagnar... men nu är det gjort och vi klarar oss 1 månad till.
 
Ikväll är jag ensam med barnen, de 6 yngsta, Göran tog de tre äldsta med sig in till stan för att gå på bio, bion som de förtjänade efter att ha varit så duktiga med att hjälpa till med veden. Meja var inte lika flitig då hon är lite av en latmask men hon är allt som oftast den som bråkar minst annars så då förtjänade hon ändå att få följa. De skulle kika på "Jurassic world".
 
Lilly sover och de andra kikar på film i sina sängar, har blivit som en liten sommarlovsrutin då det inte går att vara ute länge på kvällarna... just nu regnar det och är det inte det som "förstör" så är det alla dessa knott och småsvé som kommer, usch och fy, Theo har inte sett riktigt klok ut vissa dagar, inte Ninni heller...
 
Till helgen kommer Benny med familj hem, vi ska fira att han fyllt år med en familjemiddag och sen hoppas jag att vi hinner umgås lite innan de måste åka hem igen, så tråkigt att det ska vara 50 mil emellan...
 
Ja i morgon är det ju som sagt onsdag och Göran är ledig, vad vi ska hitta på då vet jag inte men det lär ju visa sig.
 
puss och hej så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus